RELIGII SI CREDINTE !!

Subiectele care nu mai sunt de actualitate

Moderatori: karola, Amy, Diana22

RELIGII SI CREDINTE !!

Mesajde FINEAS » 5-Noi-2007, 17:39

Generaţia de azi nu este de vină dacă în trecut problemele au fost abordate greşit de repetate ori. De aceea nimeni nu ar trebui să se simtă ofensat personal. Dacă prezentăm aici unele desfăşurări greşite din istoria bisericii, nu o facem cu dorinţa de a critica ci, din dragoste pentru adevăr. Fiecare trebuie să recunoască intenţia binevoitoare şi să vadă o mână de ajutor întinsă în timpul citirii acestei teme.

Noi credem că întreaga preoţime este convinsă că învaţă şi lucrează corect. Toţi au intenţia să facă voia lui Dumnezeu. Dar nimeni nu le-a deschis ochii asupra faptului că în trecut a avut loc o deviere totală de la vestirea şi practica originală. Astăzi găsim numai tradiţii şi dogme vechi care nu au nici o bază biblică.

Orientarea duhovnicească s-a pierdut, iar masele sunt greşit călăuzite. Dacă este vorba despre dedicare şi râvnă, acestea le găsim în toate religiile, dar sforţarea omenească nu este suficientă pentru a-l dispune favorabil pe Dumnezeu.

În această scurtă prezentare vom aborda anumite teme în stil telegrafic. În alte publicaţii sunt abordate pe larg învăţăturile de bază şi alte teme. La fel, dorim ca evoluţia actuală să fie privită în lumina profeţiei biblice.
FINEAS
n00b
n00b
 
Mesaje: 4
Membru din: 5-Noi-2007, 17:33
Puncte de reputaţie: 0

Reclame

Mesajde de`amoru`artei » 5-Noi-2007, 19:52

:-/
Avatar utilizator
de`amoru`artei
guru
guru
 
Mesaje: 8888
Membru din: 21-Iul-2007, 19:39
Puncte de reputaţie: 0


Înapoi la Arhivă OTV

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Ahrefs [Bot], CommonCrawl [Bot] şi 12 vizitatori

  • Reclame