Moderatori: Diana22, karola, Amy
CAM3L3ON scrie:Ca sa nu mai spun ca ti-am pregatit o surpriza la viitorul gratar.....
As vrea sa ma trezesc dimineata sa-ti aud vocea catifelata spunandu-mi ceva frumos....sa-mi mearga bine....
Ce zici?.....Niste unde radio ti-ar surade?
Sau al cumpar si pe ala ca sa-l inchidem?
admin scrie:CAM3L3ON scrie:Tati,....eu nu m-am multumit niciodata cu putin.....putin=nimik.....si nu ma caracterizeaza....clar!
Eu propun o alta solutie:
Vreau sa cumpar acest Forum!
Stie cineva cu cine trebuie sa vorbesc?
Multumesc!
Domeniul otvforum.com (adică numele, adresa de internet) este cumpărat de un român stabilit în Canada. Nu cred că poţi cumpăra de la el, omul este foarte bogat.L-a mai prelungit pe doi ani, expiră în 2011.
Conţinutul (adică forum, fără adresă) îmi aparţine. Deşi, după cum se ştie, nu stau grozav cu banii, nu m-ar tenta să vînd din respect pentru utilizatorii forumului. Sincer, nu cred că ai fi un patron foarte bun.
de`amoru`artei scrie:=))![]()
![]()
Plastilina mea draga, iar te-ai modelat dupa oglinda?
Viata nu e doar fuga dupa scule..corect..dar nici lipsa totala si acuta de..
Ca se simte nene de la o posta!
De aia ai reactiile pe care le ai!
Treci la monta!
![]()
Promit sa ti-l imprumut vreo doua ore pe Hugo sa simti si tu placerea..
Sa vezi ce te relaxezi tati..ceva de speriat!
vanghelis007 scrie:Cine se leaga de Patricia, poate sa ma pupe pe obrazul stang, ca este mai sentimental.Corleone poate sa ma pupe pe ce a mai ramas.
Amy scrie:Ce aveti fratilor?Aici e vb de moderatori nu de forum.Deci cine e bun?cine nu?Cam asta e probleme.Nu credeti?Eu una ma abtin si totusi nu pot votez cu AMORU se stie
Amy scrie:Ce aveti fratilor?Aici e vb de moderatori nu de forum.Deci cine e bun?cine nu?Cam asta e probleme.Nu credeti?Eu una ma abtin si totusi nu pot votez cu AMORU se stie
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 9 vizitatori