Moderatori: karola, Amy, Diana22
CIPPRYART scrie:propun ca din 2 in 2 saptamani sa fie publicate cateva audiente ale emisiunii ddd ca restul nu prea cred caa au nu e obligatoriu media ci doar varfuriile de audienta ratting ca sa mai stim si noi OARE SE POTE?
de`amoru`artei scrie:Nici eu, starlight, stai linistita.![]()
E obligatoriu sa nu te uiti pe Acasa.
![]()
E un forum liber, unde fiecare poate sa spuna ce vrea, unde fiecare poate sa injure pe cine vrea, fara sa isi ia ban, e un simbol al democratiei, sau al non-democratiei, sau al democratiei intelese de romani.
Romanii inteleg prin democratie sa se imite unii pe altii si sa injure cat mai porcos.
In general romanii ii imita pe tigani, ca au injuraturile cele mai piperate.
de`amoru`artei scrie:Nici eu, starlight, stai linistita.![]()
E obligatoriu sa nu te uiti pe Acasa.
![]()
E un forum liber, unde fiecare poate sa spuna ce vrea, unde fiecare poate sa injure pe cine vrea, fara sa isi ia ban, e un simbol al democratiei, sau al non-democratiei, sau al democratiei intelese de romani.
Romanii inteleg prin democratie sa se imite unii pe altii si sa injure cat mai porcos.
e pai ne uitam la ce este mai interesant oricum acesta este un forum cine se inscrie isi exprima parereastarlight scrie:Da' ce, este obligatoriu ca cei care forumesc aici sa se uite pe OTV si DDTV? Eu de ex, nu ma uit... Daca e obligatoriu, sa mi se spuna si plec imediat!...
ZeroTeve scrie:PLEON'ASM, pleonasme, s.n. Eroare de exprimare constând în folosirea alăturată a unor cuvinte, construcţii, propoziţii etc. cu acelasi înţeles.
1. "E un forum liber.."
2. "unde fiecare poate sa spuna ce vrea..." (Pai..???. forum liber dar nu poti spune ce vrei?
3. "unde fiecare poate sa injure pe cine vrea.." ( a se vedea punctul 1 respectiv 2... daca e liber...e liber...si daca tot pot sa spun CE VREAU...asta include si injuratul)
4. fara sa isi ia ban (a se vedea pct. 1,2,3.. deoarece e liber...nu exista constrangeri...deci poti spune ce vrei... deci potzi sa si injuri...deci nu ai de ce sa iei ban...)
se poate continua analiza.... dar conform pct. 1,2,3.....etc... acesta e un forum liber....deci oricine poate sa zica orice.... inclusiv --> "Inseamna ca nu stii definitia pleonasmului.
Citeste Regulamentul.
"Nu folositi cuvinte al caror inteles nu il cunoasteti"."...
asha cum pe un forum liber (in care oricine poate spune orice ) respectiv --> "o fraza plina de pleonasme"
singura nelamurire care mai exista este daca Moderatorii fac parte din categoria "ORICINE"
Dream Catcher scrie:ZeroTeve scrie:PLEON'ASM, pleonasme, s.n. Eroare de exprimare constând în folosirea alăturată a unor cuvinte, construcţii, propoziţii etc. cu acelasi înţeles.
1. "E un forum liber.."
2. "unde fiecare poate sa spuna ce vrea..." (Pai..???. forum liber dar nu poti spune ce vrei?
3. "unde fiecare poate sa injure pe cine vrea.." ( a se vedea punctul 1 respectiv 2... daca e liber...e liber...si daca tot pot sa spun CE VREAU...asta include si injuratul)
4. fara sa isi ia ban (a se vedea pct. 1,2,3.. deoarece e liber...nu exista constrangeri...deci poti spune ce vrei... deci potzi sa si injuri...deci nu ai de ce sa iei ban...)
se poate continua analiza.... dar conform pct. 1,2,3.....etc... acesta e un forum liber....deci oricine poate sa zica orice.... inclusiv --> "Inseamna ca nu stii definitia pleonasmului.
Citeste Regulamentul.
"Nu folositi cuvinte al caror inteles nu il cunoasteti"."...
asha cum pe un forum liber (in care oricine poate spune orice ) respectiv --> "o fraza plina de pleonasme"
singura nelamurire care mai exista este daca Moderatorii fac parte din categoria "ORICINE"
Nu e niciun pleonasm. Doar a accentuat o idee. E ca şi cum eu spun despre Delia Matache că este frumoasă, sexy, superbă, mirobolantă...
Dream Catcher scrie:Bine. E obsesie dacă vrei tu, dar nu e pleonasm în vecii vecilor.![]()
Exemple de pleonasme: am urcat sus, dă-mi mie, caligrafie frumoasa, babă bătrînă.
O avea De Amoru' defectele ei, dar crede-mă că nu are probleme cu gramatica.
de`amoru`artei scrie:E un forum liber, unde fiecare poate sa spuna ce vrea, unde fiecare poate sa injure pe cine vrea, fara sa isi ia ban, e un simbol al democratiei, sau al non-democratiei, sau al democratiei intelese de romani.
ovidiu panciu scrie:păi el la fiecare 'nceput de emisiune zice ,,emisiunea cu cea mai mare audienţă'',adicălea aseară (că tot fu meciu cu Dinamo) a bătut A1 ?
Înapoi la Dan Diaconescu Direct
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 16 vizitatori