Demisia/demiterea Lilianei GHERVASUC !

Imagine

Moderatori: Amy, Diana22, karola

Demisia/demiterea Lilianei GHERVASUC !

Mesajde bluejudge » 1-Sep-2007, 20:18

E nevoie doar sa o citam putin, ca la cat de prefacuta si anagramata e, este imposibil sa nu ii mai scape din cand in cand cate un porumbel din gura!

Invitata la dumneavoastra luni la matinal, speriata probabil de audienta facuta de Dan Diaconescu cu o seara in inainte, a incercat sa se apere (si sa isi faca, bineinteles, si reclama) in cunoscutul ei stil actoricesc de mahala. A intrat in direct si cu 2 telespectatori, scandalizati de ceea ce se intampla la Loteria Nationala, iar unei doamne, care vorbea cu un accent moldovenesc, chiar avut impertineta sa ii spuna, de mai multe ori chiar, de fata cu o tara intreaga, ca "vorbeste alta limba".

Porumbelul nu a intarziat sa-i iasa din gura: "Femeile alea (vanzatoarele din agentii) lucreaza in niste conditii mizerabile, ati vazut si dumneavoastra! Domnul Cristea nu a facut nimic pentru asta!"

Cine e de vina ca angajatele Loteriei "lucreaza in niste conditii mizerabile"? Daca tot a recunoscut ca e o incompetenta, nu ar fi mai bine sa plece si sa ne lase in pace cu ifosele sale? Ce mai asteapta? Vrea s-o dam noi afara pe usa din dos? O s-o dam, sa n-aiba nicio grija!

Saracuta, vazuse si ea cu o seara in urma la TV niste discutii pe tema asta si, probabil, si-a adus aminte! Ca, altfel, sunt convins ca habar n-avea!

Insa faza care m-a pus cel mai mult pe ganduri, cum ca ar putea avea vreo problema pshicia ceva, a fost momentul de final al conferientei de presa de dupa extragerea de dumnica, cand, pentru e evita si alte intrebari incomode la adresa firmei grecesti care a fraudat extragerile din Grecia si din alte tari, si care acum se "ocupa" si de tarisoara noastra, profitand de un moment de cateva secunde de pauza, nu le-a mai dat timp jurnalistilor sa mai zica nimic, si, facandu-se ca o intereseaza daca mai sunt si alte intrebari, s-a ridicat hop-top de pe scaun, ca un uragan, de era sa darame toate camerele din platou, si nu erau putine! Ar fi pacat sa nu dati faza in reluare, ca la fotbal.

De fapt, nu era decat tot un gest de teatru de mahala, asa cum ne-a obisnuit.

(VA URMA)
bluejudge

Reclame

RECLAMA MINCINOASA LA 6/49

Mesajde bluejudge » 1-Sep-2007, 21:28

Si acum va voi spune ce porumbel a mai scos din gura Liliana GHERVASUC si la Realitatea TV, in emisiunea in care a fost prezent prin telefon si marele catigator. De fapt e vorba de o reclama inselatoare pe care o face la 6/49 spunand ca "marea majoritate a jucatorilor reusesc sa ghiceasca cele 5 numere norocoase sau 4 numere". Pentru o asemenea afirmatie total lipsita de orice acoperirie, prin care incearca sa atraga jucatorii promitandu-le sanse de castig de peste 50%, orice agent economic ar fi fost aspru sanctionat! De data asta, domnisoara GHERVASUC a depasit orice limita a legii!

Va rog sa o dati in judecata pentru reclama mincioasa!
Asa nu se mai poate!

Sansele de castig cu o varianta simpla la vreuna din cele 3 categorii sunt de 0.098%, sau 1 din 1013,03. In niciun caz 1 din 2!

Haideti sa va dau citatele cu cele mai interesante afirmatii facute in acea emisiune, atat de d-na GHERVASUC, pe tonul ei caracteristic, cat si de marele castigator, citate pe care m-am straduit sa le redau cat mai exact, inregistrandu-le vocile cu telefonul mobil:

[...]

GHERVASUC: (...) Dar, in afara de asta, trebuie sa recunoastem ca toate acele speculatii, care s-au facut, s-au facut doar de necunoscatori sau de cei care nu doresc sa cunoasca realitatea. Si au dorit doar sa faca vanzari pentru, eu stiu, pentru un ziar sau pentru un anumit post de televiziune. Eu nu-mi aduc aminte ca aici la dumneavoastra la Realitatea sa fi auzit ABERATII. (...) La 6/49 stim foarte clar ca marea majoritate a jucatorilor reusesc sa ghiceasca cele 5 numere norocoase sau 4 numere, astfel incat sa dam premii consistente. (...)

[…]

GHERVASUC: Daca imi doream cu adevarat sa dau premiul acesta atat de mare, cel mai mare premiu din istoria Loteriei, unui om de genul acesta, cred ca nu reuseam. Si totusi Dumnezeu a vrut ca eu sa dau acest premiu unui om atat de echilibrat. Vreau sa va spun ca m-a impresionat cu adevarat! El la Loterie a venit ieri sa-si ridice premiul, impreuna cu familia, pentru ca biletul s-a jucat in familie! (...)

[…]

MODERATORUL: Sigur ca 6/49 dontinua, dar in cat timp s-ar mai putea strange o astfel de suma? Ia spuneti-ne dumneavoastra!

GHERVASUC: Pai, depinde de.. jucatori, depinde de... interesul pentru joc. Tinand cont ca... pentru duminica acum 2 septembrie jocul la 6/49 incepe de la 1 milion de euro la categoria intai, iar pe parcursul intregii luni septembrie avem tragerile speciale ale toamnei si suplimentam la fiecare tragere cu cate o suma FOARTE interesanta, vreau sa intrati in loterii, in agentii si sa vedeti niste sume...

MODERATORUL: Cam in cat timp?

GHERVASUC: Pai tot asa, in jur de... 10-15 saptamani ar putea premiul sa ajunga la aceasta suma.

[…]

MODERATORUL: Ce sfat ati da celor care joaca la loto?

CASTIGATORUL: Sfatul numarul unu, multa incredere in Loteria Nationala...Variante simple... (GHERVASUC (soptind): Bravo!) nu peste 100 de mii de euro... (MODERATORUL rade scurt) Sa fim normali si sa incercam sa ne dam seama unde este o informatie gresita despre Loteria Nationala si unde este o informatie normala... vis-a-vis de OTV!

MODERATORUL: Nu vreau sa dam nume de post de televiziune, nu e in practica...

CASTIGATORUL: Ii stim cu totii. Stim cu totii, nu-i problema.
bluejudge

Mesajde bluejudge » 2-Sep-2007, 12:05

De fiecare data cand apare la TV, Liliana GHERVASUC nu face altceva decat reclama Loteriei. Cum e posibil ca nimeni sa nu ia nicio atitudine? Se mai si lauda ca nu a mai cumparat publicitate la niciun post TV... PAI LA CE NAIBA II MAI TREBUIE CAND I SE PERMITE SA ISI FACA RECLAMA NONSTOP?! Pe deasupra i se permite sa mai si minta cum ca "marea majoritate a jucatorilor castiga", adica jucati, oameni buni, jucati, ca aproape sigur veti castiga totusi ceva, chiar daca nu marele premiu!

CE PRESA DE RAHAT AVEM ! VAD CA APROAPE TOTI SUNTETI DUSI CU PLUTA ! CHIAR E ATAT DE GREU SA LUATI O ATITUDINE NORMALA SI EFICIENTA FATA DE ASTFEL DE OAMENI SI DE PRACTICI ?!

FIRMELE DE PARIURI UNDE NAIBA SE GANDESC CAND O VAD PE GHERVASUC CA ISI FACE RECLAMA GRATIS, PROMITAND SANSE DE CASTIG DE PESTE 50% ?! CHIAR NU ISI DAU SEAMA CA O SA LE SCADA VANZARILE ?!

Nu ati observat ca de fiecare data cand i se da cuvantul, pe motiv ca are legatura cu subiectul loto 6/49, incepe sa indruge numele tuturor jocurilor Loteriei, incepe sa insire toate premiile, bonusurile, etc. ?! CE NAIBA ?! CHIAR SUNTEM TOTI PROSTI IN TARA ASTA ?!
bluejudge

Mesajde BLUEJUD » 2-Sep-2007, 13:43

Tot eu sunt. M-am hotarat sa va mai scriu, chiar daca cei de la OTV nu prea citesc meajele de pe forum. Odata si-odata tot or sa le citeasca. Macar sa vada unde puteau sa isi imbunatateasca emisiunea si n-au facut-o. D-na GHERVASUC & Co. isi rad in san cand vad ca nu prea sunteti in stare sa le faceti nimic. Va tot invartiti in jurul cozii. Vorbiti din amintiri in loc sa dati imaginile clare cu ea.

Apropo, un invitat al dv. spunea ca isi aminteste cand Liliana GHERVASUC, la conferinta de presa de dupa marea extragere, a spus ca marele castigator este din Calarasi, dand si alte amanunte interesante, dar nu ati vrut sa dati imaginile, desi vi sa cerut in direct acest lucru. Eu imi amintesc ca am ramas surprins, tot la acea conferinta de presa, cand am auzit-o pe GHERVASUC spunand, dupa ce i se comunicase pentru a doua oara ceva la telefon: "Asa cum v-am spus, s-a castigat cu o varianta simpla. Nu e nevoie sa va dati toti banii din casa ca sa castigati marele premiu!". Era prima adata cand spunea acel lucru, ca s-a castigat cu o varianta simpla. Eu nu stiam atunci despre declaratiile facute inainte de extragere, cand vorbise despre cat de "bune" sunt variantele simple. Ar fi foarte interesant sa mai dati odata acea conferinta de presa! E cel mai important moment! IN PRIMUL RAND, PUTEM VEDEA CLAR CA GHERVASUC NU A SCHITAT NICIO REACTIE CAND A AFLAT LA TELEFON CA S-A DAT MARELE PREMIU DUPA 4 LUNI. LA FEL, ANUNTUL PE CARE L-A FACUT IMEDIAT, CUM CA EXSITA UN PREMIU LA CATEGORIA INTAI, 60 LA CATEGORIA A DOUA SI NU-STIU-CATE LA A TREIA, NU A ARATAT NCIUN FEL DE EMOTIE, NICUN FEL DE SCHIMBARE A STARII PSIHICE, CARE SE PRODUCE CU SIGURANTA IN MOMENTUL IN CARE TRECI DIN STAREA IN CARE STAI CU SUFLETUL LA GURA PENTRU A AFLA DACA S-A DAT MARELE PREMIU SAU NU, IN STAREA IN CARE AFLII CA S-AU GHICIT CELE 6 NUMERE DUPA 4 LUNI ! ORICE OM AR FI AVUT O CAT DE MICA REACTIE DE SURPRINDERE ! GHERVASUC INSA NU A SCHITAT NIMIC ! PENTRU MINE E CLAR CA TOTUL A FOST REGIZAT (PROST DE DATA ASTA) ! CRED CA A AVUT IMPRESIA CA, VORBIND LA TELEFON, POATE FI SINCERA IN REACTII, FARA CA NOI SA O OBSERVAM. PENTRU EA TELEFONUL ESTE, PROBABIL, CEL CARE II SPUNE CE ARE DE ZIS, SI DECI E FOARTE CONCENTRATA IN ACELE MOMENTE, NEMAIPUTAND FI ATENTA LA DISIMULAREA REACTIILOR, PE CARE O PRACTICA INTR-UN MOD CAT SE POATE DE EVIDENT IN REST ! PREA MULTE DESPRE REGULILE DUPA CARE SE DESFASOARA JOCURILE LOTO NU E IN STARE SA NE SPUNA ! E CLAR CA NU CUNOASTE NICI REGULAMENTUL SI NICI LEGILE DUPA CARE FUNCTIONEAZA LOTERIA ROMANA ! ISI FACE, IN SCHIMB, RECLAMA NON-STOP LA TV !

Sau poate cineva v-a sabotat iar si nu mai gasiti caseta cu acel moment! N-ar fi suspect?
BLUEJUD
n00b
n00b

Puncte de reputaţie: 0

Mesajde BLUEJUD » 2-Sep-2007, 14:41

Inca ceva. Legat de ce inseamna "N" si "V". GHERVASUC a explicat, chiar la dv. la matinal, luni dimineata, tot atunci cand a spus ca cei care vorbesc cu accent moldovenesc folosesc o "alta limba" (si ar trebui sa fie mai atenti cand discuta cu bucuresteni ca ea), ca "V" inseamna ca terminalul loto s-a putut conecta in momentul inregistrarii biletului la calculatorul central si astfel biletul a fost validat (on-line), iar "N" inseamna ca terminalul nu s-a putut conecta in acel moment la server (off-line) din cauza supraincarcarii retelei, datele de pe bilet fiind pastrate pe o capsula si urmand sa fie transmise la calculatorul central cand se va elibera linia. DE ASEMENEA, A AFIRMAT CA SERIILE BILETELOR NEVALIDATE SUNT ANUNTATE DE LOTERIE DE FIECARE DATA INAINTE DE EXTRAGERE.

De aici rezulta ca "N" inseamna "NEVALIDAT" in momentul inregistrarii biletului de catre terminalul loto ! GHERVASUC insa neaga acest lucru. Ce siguranta avem totusi ca un astfel de bilet va fi validat off-line pana la ora 16, ora limita, dupa cate am inteles ? Biletele anuntate ca nevalidate de catre Loterie inainte de fiecare extragere pot fi doar dintre cele cu N, in mod logic. De aici a rezultat si concluzia mea. Cat despre "V", e cat se poate de clar ca inseamna "VALIDAT".

Banii de pe acele bilete, anuntate de Loterie ca nevalidate, sunt returnati jucatorilor ?!

Nu se poate face astfel cumva evaziune fiscala ?!

Inca ceva. Nu pe toate biletele scrie ora. Pe al meu nu scrie. Poate ne aratati la TV unde e scrisa ora pe un bilet. Daca s-ar tipari un bilet ulterior momentului extragerii, acesta nu ar putea fi validat de calculatorul central. Deci asta ar putea fi rolul lui "N" si "V". Mai ales ca si angajatii Loteriei au voie sa joace! Cineva ar putea sa tipareasca un bilet cunoscand deja bilele castigatoare !
BLUEJUD
n00b
n00b

Mesajde REDJUD » 2-Sep-2007, 16:49

domnu` BLUEJUD incercatzi sa intzelegeti ca ne pare rau ca nu cashtigatzi la loto si ca d-na "anagramata" si suferinda de o "problema pshicia" nu are legatura cu faptul ca va jucatzi economiile in mod voluntar.

nu cred ca este necesar sa se faca o recenzie a romanului publicat de dvs. aici... deoarece premiul la care speratzi a fost adjudecat... iar doamna cu pricina nu o sa fie schimbata pe baza antipatiei dvs. si nici ca urmare a .... "atitudinii luate de o presa de rahat dusa cu pluta"...

NU ...Va Urma !!
REDJUD

Mesajde murfatlar » 4-Sep-2007, 08:14

d-le" futatura" asta de Ghervasiuc care a ajuns ce a ajuns mototolind multe cearsafuri in cit mai multe paturi nu face decit jocul celor implicati in afacerea " Loteria romana, sursa de venit ptr noi"

scuze ptr epitetul respectiv dar mi se face greata cind o vad si stiu cine a fost si este.,
murfatlar
master
master

Înapoi la Dan Diaconescu Direct