Important despre avocata disparuta!

Imagine

Moderatori: Amy, Diana22, karola

Important despre avocata disparuta!

Mesajde Telespectator » 18-Sep-2007, 23:43

Domnule Diaconescu, exista o posibilitate despre care nu a vorbit absolut nimeni.

Exista posibilitatea ca domnul politist sa isi iubeasca copilul atat de mult incat sa fie in stare sa faca orice pentru el.

In cazul asta, exista si o alta varianta a disparitiei avocatei.

Un client nemultumit al avocatei, poate a rapit-o ( sau poate a omorat-o ) sau orice este posibil, iar politistul ascunde copilul, si nu vorbeste nimic pentru ca ar risca viata acestuia!

Din experienta mea de viata, stiu ca un avocat cere foarte multi bani pentru a scapa un om de la inchisoare.
Din pacate, de obicei avocatii cer banii printr-un contract in care nu garanteaza libertatea clientului.
In cazul in care clientul a platit o suma foarte mare de bani si totusi a ajuns dupa gratii, a vrut sa se razbune.

Cunosc foarte multe persoane care au fost nemultumiti de avocati si i-au amenintat cu moartea sa le dea banii inapoi.

Astept parerea dumneavoastra despre acest subiect.

Incercati sa aflati mai multe detalii despre clientii avocatei, pentru ca toata lumea este indreptata catre sot, si exista posibilitatea ca acesta sa nu fie vinovat, dar totusi sa stie ce s-a intamplat cu ea.

In cea ce priveste clar vazatorii, eu sunt mai mult decat sceptic pentru ca am pe cineva in familie care a facut acelasi lucru in trecut si a colaborat si cu SRI.

Aceasta ruda, nu avea niciun fel de putere, insa le nimerea foarte bine.
Oricum peste 70% din cazurile clarvazatorilor "astia" sunt esuate. deci nu ar trebuii sa ascultam tot ce spun ei cu moartea sau mai stiu eu ce...

Si nici sa invinovatim sotul aiurea.

Haideti sa tinem sotul ca principal suspect, dar sa ne indreptam privirile si in alta parte.

Urmaresc acest caz de foarte mult timp, si coincide perfect cu teoria haosului.
Adica, indreptam toate privirile intr-o parte, dar actiunea se petrece in cu totul alta parte.
Astept raspunsul dumneavoastra pe post pentru aceasta parere.

Va multumesc.
Telespectator

Reclame

Mesajde Vizitator » 19-Sep-2007, 15:13

domnu telespectator,matale eşti (din 'ntâmplare,aşea) poliţist???
Vizitator

Mesajde Lenea » 19-Sep-2007, 16:37

Sau poate e fan CSI
Lenea
geek
geek

Puncte de reputaţie: 0

Mesajde dariana » 22-Sep-2007, 09:45

Lenea scrie:Sau poate e fan CSI

Zau.Intortocheat caz.
Doamna avocata s-a volatilizat.
Mama,pare sa vrea capul sotului,decat sa afle cu exactitate ceea ce s-a intamplat si unde poate sa-si gaseasca fiica sau trupul neansufletit al acesteia.
Este, parca ,olecuta mai mult interesata de bunurile trecute pe numele lui Garcea.
Garcea,da fuga sa-si puna la adapost copilul.
De cine i-l protejeaza?
De sotie,care se poate materializa?
De socrii?
De Interlopi?
De ofiterul SPP?
De sine insusi?
Greu.Foarte greu.
Dar,daca totul nu-i decat o simpla punere la punct a unui plan bine stabilit intre doamna avocat si Garcea?
Apoi,cand totul se va fi terminat,
cand ASIGURAREA va fi fost incasata ,
se vor intalni,
pentru a-si continua viata,
pe meleaguri mai calde?
Am enuntat o ipoteza de lucru,nimic altceva.
dariana
geek
geek

Mesajde puppyes » 24-Sep-2007, 01:18

:| a...cioaka asta e suspect....si tzine neaparat sa o denigreze in public pe elodia.....hmmm [-X [-X [-X
puppyes
n00b
n00b

Masina Cheie!

Mesajde Vizitator » 24-Sep-2007, 01:41

Mai dai delatii despre masina politistului (culoare ,marca , Nr cat de cat ) poate a vazut-o cineva prin padure sau prin locuri suspecte in zilele alea.
Foarte importanta e masina!
Vizitator

ochelarista blonda

Mesajde bastanu1932 » 24-Sep-2007, 02:12

ce o tot chemati pe amarata aia blonda in direct ca habar nu are pe lume traieste.e o catza de la marginea santului care isi da cu parerea.
hai rapid>>>bravo lazarus>>>huoo ochelarista de la otv(blonda)=))=))=))=))
bastanu1932
n00b
n00b

Mesajde murfatlar » 24-Sep-2007, 12:43

iti place sau nu iti place Mirela Ceanu are studii de drept;te rog nu te exprima urit la adresa unei femei.

vai de mama lui de politist;daca a lovit-o si in cadere s-a lovit la cap si a murit mai bine se preda decit sa fie suspect de o crima oribila.
pacat de tineretea lui !!!!!!!!!!!tare imi doresc sa nu fie el autorul; dar nu-l prea vad bine.
oricum dupa cite se pare nici prea multi prieteni nu are ;el fiind un frumusel ,un macho, cred ca multi barbati il invidiau ptr starea materiala,succes la femei si altele ,ceea ce l-a dus la rau
.
asistenta avocatei nu-i de loc straina de eveniment,nu stiu dar am un presimtamint ca-i implicata.
chiar daca nu se va gasi cadavrul intr-un timp cit de tirziu autorul crimei va ceda nervos.
murfatlar
master
master

avocata

Mesajde Vizitator » 24-Sep-2007, 12:55

e vai de capu ei:))lazarus o bate la cur la orice ora vrea ea cu toate ca el nu are studii in drept.a facut facultatea aia degeaba.i s a facut mila lu' diaconescu de easi o tine pe acolo cum o tine si pe fata aia brunetasi pe multi altii ca s ai umple timpu'.
Vizitator

Mesajde murfatlar » 24-Sep-2007, 12:57

ce sa-i faci asa e viata! nu toti sunt strong! accepta-i asa cum sunt ,atit timp nu te deranjeaza. 8->
murfatlar
master
master

avocata

Mesajde bastanu1932 » 24-Sep-2007, 13:06

daca tu zici ...
hai rapid>>>bravo lazarus>>>huoo ochelarista de la otv(blonda)=))=))=))=))
bastanu1932
n00b
n00b

Înapoi la Dan Diaconescu Direct