Domnule Diaconescu, exista o posibilitate despre care nu a vorbit absolut nimeni.
Exista posibilitatea ca domnul politist sa isi iubeasca copilul atat de mult incat sa fie in stare sa faca orice pentru el.
In cazul asta, exista si o alta varianta a disparitiei avocatei.
Un client nemultumit al avocatei, poate a rapit-o ( sau poate a omorat-o ) sau orice este posibil, iar politistul ascunde copilul, si nu vorbeste nimic pentru ca ar risca viata acestuia!
Din experienta mea de viata, stiu ca un avocat cere foarte multi bani pentru a scapa un om de la inchisoare.
Din pacate, de obicei avocatii cer banii printr-un contract in care nu garanteaza libertatea clientului.
In cazul in care clientul a platit o suma foarte mare de bani si totusi a ajuns dupa gratii, a vrut sa se razbune.
Cunosc foarte multe persoane care au fost nemultumiti de avocati si i-au amenintat cu moartea sa le dea banii inapoi.
Astept parerea dumneavoastra despre acest subiect.
Incercati sa aflati mai multe detalii despre clientii avocatei, pentru ca toata lumea este indreptata catre sot, si exista posibilitatea ca acesta sa nu fie vinovat, dar totusi sa stie ce s-a intamplat cu ea.
In cea ce priveste clar vazatorii, eu sunt mai mult decat sceptic pentru ca am pe cineva in familie care a facut acelasi lucru in trecut si a colaborat si cu SRI.
Aceasta ruda, nu avea niciun fel de putere, insa le nimerea foarte bine.
Oricum peste 70% din cazurile clarvazatorilor "astia" sunt esuate. deci nu ar trebuii sa ascultam tot ce spun ei cu moartea sau mai stiu eu ce...
Si nici sa invinovatim sotul aiurea.
Haideti sa tinem sotul ca principal suspect, dar sa ne indreptam privirile si in alta parte.
Urmaresc acest caz de foarte mult timp, si coincide perfect cu teoria haosului.
Adica, indreptam toate privirile intr-o parte, dar actiunea se petrece in cu totul alta parte.
Astept raspunsul dumneavoastra pe post pentru aceasta parere.
Va multumesc.