Moderatori: karola, Amy, Diana22
pepsi scrie:El si-a luat ture de noapte tocmai pentru a putea sapa groapa si posibil unde zice ca si-a facut nevoile a facut de fapt altceva. Oricum daca a fost premeditat cu locul unde a pus cadavrul a inceput, iar in momentul ala nu i-a luat mai mult de 2 minute.
Eu sunt de parere sa se caute undeva sus si in apropiere cu ceva legat de armata- poligon de tragere sau orice legat de armata cu uniforme colorate, nu simple,unde vin periodic soldati cu masini mari.
Posibil sa mai fie implicata o femeie care insa nu ar spune nimic.
cassandra scrie:pepsi scrie:El si-a luat ture de noapte tocmai pentru a putea sapa groapa si posibil unde zice ca si-a facut nevoile a facut de fapt altceva. Oricum daca a fost premeditat cu locul unde a pus cadavrul a inceput, iar in momentul ala nu i-a luat mai mult de 2 minute.
Eu sunt de parere sa se caute undeva sus si in apropiere cu ceva legat de armata- poligon de tragere sau orice legat de armata cu uniforme colorate, nu simple,unde vin periodic soldati cu masini mari.
Posibil sa mai fie implicata o femeie care insa nu ar spune nimic.
Tu glumesti, nu? Si cat timp i-ar fi luat sa acopere groapa? 2 minute? Daca ar fi premeditat ceva, Cioaca ar fi fost departe de orice suspiciune, ca el e baiat destept
foxi scrie:Iarasi nu sunteti obiectivi cu cioaca!am o intrebare:
-De ce scria elodia ca o cam dureau maxilarele?
de`amoru`artei scrie:Draga mea/ Dragul meu, e lesne de inteles ce facea "doamna" de o dureau maxilarele...
Hai ca nu'i asa de greu.![]()
Acuma te rog nu ma pune sa iti fac un grafic, chiar nu sunt talentata la acest capitol.
Daca mai ai si alte nelamuriri, de preferabil pertinente, cu cea mai mare placere iti raspund.
Înapoi la Dan Diaconescu Direct
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Ahrefs [Bot], CommonCrawl [Bot] şi 15 vizitatori