Moderatori: karola, Amy, Diana22
phantom.haxor scrie:ar fi interesant sa verificati si ultimele dosare ale avocatei .... cine stie ce centauri o fi suparat .... iar saracu de barbasu sa fie prea mic ca sa poata face ceva....
10 negri mititei scrie:buna seara , realizati ca in seara asta ne onoreaza cu prezenta domnul Lazarus cu aberatiile lui ,auzi a gasit el cauciucurile arse , dar daca sunt arse cu si-au dat seama ca sunt a lui Cioaca , au gasit si ei ceva si hop clarvazatori si cainii surse sigure au confirmat si pana la 2 noaptea ne abureste Lazarus cu asta
PS : Mine vine procuratura si infirma deja-vu
Anonymous scrie:Sa spunem ca nu e el,... -desi e absurd- de ce atunci nu o cauta?
nici familia lui, dle, sunt niste oameni de rang inferior, cioaca a ajuns politist si i-a ridicat din mizerie pe fam lui, ea era de rang superior si familia ei de asemenea.
Nu vi se pare ca rangul inferior stie sa urasca si sa dea vina pe altii?
E clar, invidie si ura in "capul" familiei cioaca. Acum daca el a facut-o poate chiar se baza pe faptul ca el e politist si va avea un cuvant greu de spus si ca lumea nu l-ar crede in stare.
foxi scrie:Nu te feri de mine!dar eram si eu consternat de viata asta moderna a avocatei!poate nu inteleg eu apetitul asta mare de sex,la o femeie maritata,mama iubitoare si de un profesionalism de exceptie!daca gresesc scuze,ma adaptez si eu la modernismul..acesta!
de`amoru`artei scrie:Tot inventiile lui sunt si petele de sange, respectiv tesutul descoperit pe tocul pistolului si care apartine Elodiei, nu?
Cum explici asta?
Sau madam avea fetisuri cu pistoale?
Înapoi la Dan Diaconescu Direct
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 10 vizitatori