Pentru Lazarus Cheia Cazului

Imagine

Moderatori: Amy, Diana22, karola

Pentru Lazarus Cheia Cazului

Mesajde Keloo » 29-Sep-2007, 00:06

Afla CAND a fost anuntat spp-istul sa mearga la ea in dubai. Cred k plecarea era programata cu cioaca. Asistenta l-ar fi anuntat pe cioaca fiecare pas al elodiei. Pare prea suspecta comunicarea stransa cioaca-asistenta.
Keloo
n00b
n00b

Puncte de reputaţie: 0

Reclame

Mesajde iepurasul » 29-Sep-2007, 12:20

cheia cazului era in chiloteii aeeea!dar tot sterg astia mesajele care nu le convin!
iepurasul

Mesajde foxi » 1-Oct-2007, 12:36

Da! S-a gasit o pereche de chilotei cu iz de spp-ist!Sa inceapa lazarus cu cercetarile!Ii dau detalii(ca si cu telefonul de la lehliu)!Vin javrele alea de caini si gasesc urme de animale!CEEEE.. descoperire!!!!Vine ildico sa vezi atunci!Cred ca se amuza cioaca de se ingrasa!Dar ce-or zice procurori?Nu-l interneaza pe lazarus?
nu incerca sa fii ce nu poti!
foxi
geek
geek

Mesajde xena » 1-Oct-2007, 17:14

sa-i dea lui Ildiko ceva purtat, sa-i ia urma - are nasul fin...macar niste sosete
xena
n00b
n00b

Mesajde foxi » 2-Oct-2007, 09:30

Am o ideie!Justitiarul lui peste sa faca o inscenare cu actuala amanta:
-sa o trimita sa faca sex oral cu un spp-ist,aceasta sa vina la el sa-i spuna ca o dor maxilarele....
-apoi vedem ce s-ar fi putut intampla in comportamentul lui cioaca!
ASTA AR FI RECONSTITUIREA!
foxi
geek
geek

Mesajde costelino1967 » 3-Oct-2007, 12:28

eu cred ca tu ti-ai pierdut chiloteii si amu nu mai ai batista sa te stergi la nas. pana acum unde ai fost, nu l-ai bagat in seama pe Lazaru sau Diaconescu ? esti ruda cu cioaca ?
costelino1967
n00b
n00b

Mesajde Vizitator » 3-Oct-2007, 13:18

costelino1967 scrie:eu cred ca tu ti-ai pierdut chiloteii si amu nu mai ai batista sa te stergi la nas. pana acum unde ai fost, nu l-ai bagat in seama pe Lazaru sau Diaconescu ? esti ruda cu cioaca ?

sa stii ca nu toti ce care nu au pareri similare cu ale lui Lazarus sunt rude sau prieteni cu Cioaca
Vizitator

Mesajde foxi » 3-Oct-2007, 19:34

costelino!nu sunt ruda si mai departe nu are rost.
foxi
geek
geek

Mesajde Vizitator » 6-Oct-2007, 22:32

bre cred ca pe avocata aia a aruncato in garla la masa mare acolo unde are apa in fundu curtii si sa stii ca minte militeanu ala bre datii foc si lu diaconescu asta sa-i spunetzi bre ca e prea nebun de se baga cu criminalii astia bre poate il dileste vreunu in direct sa vedem si noi ceva bulion in direct scz dar asa e bre salut
Vizitator

Înapoi la Dan Diaconescu Direct