Procedura politieneasca pt disparitie -in atentia dl Lazarus

Imagine

Moderatori: Amy, Diana22, karola

Procedura politieneasca pt disparitie -in atentia dl Lazarus

Mesajde Burtus » 4-Oct-2007, 11:50

Va spun in cunostinta de cauza fiindca am sfatuita de un avocat si indrumata de politistul de la sectie cum sa procedez cu fostul sot care nu imi achita pensia alimentara si nu locuia la domiciliul aflat in baza de date a politiei: se declara disparitia cu ultimul domiciu cunoscut , politistii dau in consemn in tzara (sau si la granitza , nu stiu exact) si , daca pica intr-o razie sau orice cotrol de rutina e bine , daca nu , nu. Dupa 1 an (retzinetzi , dupa doar un an si nu mai mult !) persoana poate fi declarata moarta si isi pierde automat toate drepturile dar si datoriile. In mod normal nu se fac alte investigatzii .
Ce as fi avut de castigat? Ajutor social pt copil si alte drepturi valabile in cazul familiei monoparentale.
Sunt convinsa deja ca Elodia a beneficiat de aceasta "lejeritate" care nu stiu cat tzine de lege si cat tzine de normele de aplicare a legii.
(Mereu invocam legea dar uitam aceste norme de aplicare care sunt destul de putzin vizibile pt. ochii presei si ai nostrii).

Ultima mea "teza" (bazata pe ultimile informatzii pe care le-am receptionat de la voi), in calitate de telespectatoare a postului OTV este ca Elodia si-a inscenat disparitzia pt a salva banii murdari ai ei si familiei.

Argumente:
-Chiar si un butic amarat poate aduce bani seriosi daca acolo , de exemplu ,s-ar vinde tzigari sau bauturi netimbrate. (Ma refer la cel detzinut de mama Elodiei).Poate l-au implicat si pe Cioaca....pt acoperire.... , ce daca a cazut de fraier?!
-Nici banii din avocatura nu sunt intotdeauna supusi fiscului.Cum? Stie Elodia!

Ce face Elodia acum?
Cu sigurantza sta ascunsa pe undeva si este destul de stresata datorita faptului ca "manevra" ei a intrat in vizorul presei.Ca altfel se termina repede si bine , dupa cum probabil a planuit.
Argument: Imposibil ca niste parintzi sa spuna ca cred ca fiica lor e moarta.(Puteam sa ii consideram introvertitzi fiindca n-au plans teatral , dar o astfel de vorba nu e posibila)Sperantza moare ultima.

D-le Lazarus , va rog sa va ganditzi daca nu cumva e cazul sa va repliatzi.Sa mai abordatzi si alte piste.E clar ca va prefacetzi ca sa putetzi pastra cat de cat o legatura cu familia Ghinescu. Sunt de acord ca majoritatea politistilor romani li se potriveste termenul de "Garcea". Dar chiar si un Garcea mai mic poate fi inghitzit de un Garcea mai mare.

Si cu asta termin:
Sa fiu iertata de sustinatorii familiei Ghinescu , dar o expresie de tipul "ce p... calului" chiar daca a fost scrisa la adapostul unor corespondentze confidentziale nu dovedeste decat sexualitate nevrotica. Si totul pleaca din familie.
Burtus
n00b
n00b

Puncte de reputaţie: 0

Reclame

Mesajde murfatlar » 5-Oct-2007, 09:03

ce m-a intrigat cel mai mult a a fost atitudinea mamei in ultima interventie la Otv; mai mult ii pasa de faptele relatate de fica-sa in emailuri nicidecum ca-i disparuta.
lasa-le dracului de aventuri ca nici altele nu-s mai breze;UNDE-I FATA!
murfatlar
master
master

Mesajde foxi » 12-Oct-2007, 13:01

catelus destept!adevar graiesti!
nu incerca sa fii ce nu poti!
foxi
geek
geek

Mesajde Vizitator » 12-Oct-2007, 13:31

murfatlar scrie:ce m-a intrigat cel mai mult a a fost atitudinea mamei in ultima interventie la Otv; mai mult ii pasa de faptele relatate de fica-sa in emailuri nicidecum ca-i disparuta.

DRAGA chi-chiu ma bucur ca ai inceput sa iti pui si tu niste intrebari inafara de ce motive ar fii avut Cioaca sa-si omoare nevasta <:-P
Vizitator

Mesajde murfatlar » 13-Oct-2007, 12:04

Anonymous scrie:
murfatlar scrie:ce m-a intrigat cel mai mult a a fost atitudinea mamei in ultima interventie la Otv; mai mult ii pasa de faptele relatate de fica-sa in emailuri nicidecum ca-i disparuta.

DRAGA chi-chiu ma bucur ca ai inceput sa iti pui si tu niste intrebari inafara de ce motive ar fii avut Cioaca sa-si omoare nevasta <:-P

intrebarile au fost puse de altii:eu am latrat niste raspunsuri dupa cit ma duce capsorul,ham-ham!
murfatlar
master
master

Mesajde foxi » 15-Oct-2007, 14:00

Si latraturile pot avea un efect!nu cred ca-i degeaba!
nu incerca sa fii ce nu poti!
foxi
geek
geek

Înapoi la Dan Diaconescu Direct