Moderatori: karola, Amy, Diana22
emi25 scrie:dariana scrie:Poate ca, si-a trimis-o el insusi.
Atunci ,cand risti sa pierzi din audienta mergi si la cacealma.
asta e o rautate gratuita, si nu vad ce aveti cu acest om.
BIANCA scrie:De ce insista mama Elodiei sa ne convinga ca fica ei e moarta? De ce insista ca Cioaca e vinovat? Ceva e cusut cu ata alba; mama Elodiei stie mai multe decat spune , e implicata in afacere ; vor sa-l infunde pe Cioaca !
Domnul 'cerchez' cred ca are o problema (de fapt , o sumedenie de probleme ...)- nu se poate controla ! E clar ca e platit sa-l infunde pe Cioaca !
Pantera scrie:BIANCA scrie:De ce insista mama Elodiei sa ne convinga ca fica ei e moarta? De ce insista ca Cioaca e vinovat? Ceva e cusut cu ata alba; mama Elodiei stie mai multe decat spune , e implicata in afacere ; vor sa-l infunde pe Cioaca !
Domnul 'cerchez' cred ca are o problema (de fapt , o sumedenie de probleme ...)- nu se poate controla ! E clar ca e platit sa-l infunde pe Cioaca !
Platit?De cine si pentru ce?Nop...il baga si pe el in emisiune sa creasca audientza.
Mai bine l-ar invita pe grec ca e mai simpatic si ma distreaza accentul lui.
BIANCA scrie:De ce insista mama Elodiei sa ne convinga ca fica ei e moarta? De ce insista ca Cioaca e vinovat? Ceva e cusut cu ata alba; mama Elodiei stie mai multe decat spune , e implicata in afacere ; vor sa-l infunde pe Cioaca !
murfatlar scrie:ca sa-ti scapi catelul de obiceiurile astea care-i vor cauza ;da-i tu carne de vita sa se sature si sa vezi ca numai pune botul doar sa nu faca din joaca.
emi25 scrie:murfatlar scrie:ca sa-ti scapi catelul de obiceiurile astea care-i vor cauza ;da-i tu carne de vita sa se sature si sa vezi ca numai pune botul doar sa nu faca din joaca.
Salut ! ai catel ? eu am. si nu ii dau carne. Doar graunte care se gasesc la sac de 10 kg, si se simte excelent, are peste 12 ani.
Înapoi la Dan Diaconescu Direct
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 9 vizitatori