Moderatori: karola, Amy, Diana22
foxi scrie:Mai scrieam si eu pe aici,in speranta ca-l ajut pe LL sa-si revina la normal!dar pot eu si voi sa tot scriem ca LL ii da inainte cu ..ale lui..!
dariana scrie:foxi scrie:Lascarica,cand a vazut stirea la pro tv,a dat in balbaiala!
Nu avea cum sa dea in balbaiala.
PENTRU CA, EL ESTE O BALBAIALA!
emi25 scrie:dariana scrie:foxi scrie:Lascarica,cand a vazut stirea la pro tv,a dat in balbaiala!
Nu avea cum sa dea in balbaiala.
PENTRU CA, EL ESTE O BALBAIALA!
du-te in emisiune si spune-i in fata.
oare toti acei "jurnalisti" invatacei care incepeau sa "latre" la Dan Diaconescu, cind a fost treaba cu CNA unde sunt acum ?
Ce usor vorbeste interesu, in locul omului. Vinduti pe bani, si plini de invidie.
dariana scrie:Am impresia, draga "emi25" ca te-ai erijat intr-un aparatot al marelui LL.
Te rog,fara suparare,sa-mi argumentezi cu dovezi ca afirmatia mea este facuta pentru ca am interese.
emi25 scrie:dariana scrie:Am impresia, draga "emi25" ca te-ai erijat intr-un aparatot al marelui LL.
Te rog,fara suparare,sa-mi argumentezi cu dovezi ca afirmatia mea este facuta pentru ca am interese.
pot sa-ti intorc intrebarea si sa demostrezi tu interesul de a-l apara pe LL.
Pina si Petrica Gheorghe, care are o fatza de te sperii, si ma enervase la culme in cazul Andreei Mocanu, incepe sa-mi fie simpatic.
Daca te apuci sa urasti oamenii, nu-i a buna. Si nici nu-mi miroase bine.
foxi scrie:OO!Sunteti niste draguti pentru ca va chinuiti sa-i gasiti un rost lui lazarus pe la otv!
1.Ziarist nu are stofa
2.Procuror nici vorba!!!
mai cautati alternative,pt. ca astea nu se potrivesc
kamy_kam scrie:cred ca obsesia dv este lazarus, eu incerc sa temperez, dar trebuie sa existe un echilibru si atat timp cat petrica gheorghe vine cu tricourile alea , pe care scrie ,prezumtia de nevinovatie, e normal sa existe si lazarus cu argumentele sale, cel putin incearca sa rezolve diverse cazuri si sa se implice, eu nu vad numic rau cat o face in limitele legii, iar el nu condamna, oameni buni, nu el inchide criminalii, asta o face justitia, deci sa asteptam, numai ei pot da un verdict!
cat despre prezumtia de nevinovatie, in numele ei, se fura,se omoara, se primeste mita, se minte, sunt patita, cunosc f bine cazuri cand s-a dat politiei mura-n gura si numele hotului dar el a fost socotit nevinovat, asa ca dreptaea trebuie sa ti-o faci mai mult sau mai putin singur!
Anonymous scrie:kamy_kam scrie:cred ca obsesia dv este lazarus, eu incerc sa temperez, dar trebuie sa existe un echilibru si atat timp cat petrica gheorghe vine cu tricourile alea , pe care scrie ,prezumtia de nevinovatie, e normal sa existe si lazarus cu argumentele sale, cel putin incearca sa rezolve diverse cazuri si sa se implice, eu nu vad numic rau cat o face in limitele legii, iar el nu condamna, oameni buni, nu el inchide criminalii, asta o face justitia, deci sa asteptam, numai ei pot da un verdict!
cat despre prezumtia de nevinovatie, in numele ei, se fura,se omoara, se primeste mita, se minte, sunt patita, cunosc f bine cazuri cand s-a dat politiei mura-n gura si numele hotului dar el a fost socotit nevinovat, asa ca dreptaea trebuie sa ti-o faci mai mult sau mai putin singur!
Kami incearca sa il temperezi pe Lazarus cred ca ar fi mai constructiv
de`amoru`artei scrie:Blanche ce buze ai...se vede ca esti profesionista..
kamy_kam scrie:eu, sunt mai din popor, nu le am cu bach, dar ma simt bine sa mai privesc un film la ACASA TV, nu stiu ce aveti cu postul asta, daca-l deschideti o sa vadeti actori celebrii, adrian pintea, bebe cotimanis, stela popescu, alexandru arsinel, florin piersic,gheorghe visu, jean constantin, iurie darie, sebastian papaiani, etc, sa nu fim ipocriti, sa spunem ca anumite posturi n-ar trebui sa existe, ador filmele de pe acasa tv!
kamy_kam scrie:ma simt mult mai linistita sa aud asta, sortez f bine oamenii care-mi sunt prieteni, dar gasesc in fiecare om cate ceva bun de luat in seama, va rog sa va logati, trebuie sa stim toti cei de pe forum cu cine stam de vorba, e f greu in ziua de azi sa fi constient ca ai o menire in viata!![]()
"papusa" cred ca e in alta parte, si departe gandul de mine de a interesa pe cineva, am o impresie f proasta in general despre noi, oamenii ca fiinte inteligente!
de`amoru`artei scrie:Blanche, nu te flata.
Kamy este o persoana mult superioara tie ca intelect.
Ce sa fac daca nu ti-am remarcat decat buzele...
Mai ai si altceva?
Înapoi la Dan Diaconescu Direct
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 7 vizitatori