Uniforma de politist patata de sange,bilet avion descoperite

Imagine

Moderatori: Amy, Diana22, karola

Uniforma de politist patata de sange,bilet avion descoperite

Mesajde Pantera » 8-Oct-2007, 16:29

Stirile PRO tV ORA 17.Undeva intre Poiana Brasov si Rasnov sa-u descoperit o uniforma de politist patata de sange,bilet de avion Dubai-Romania si poze ale Elodiei.
Un om destept invata pana si de la un prost. Invers nu e posibil...
Pantera
n00b
n00b

Puncte de reputaţie: 0

Reclame

Mesajde Mihaela_A » 8-Oct-2007, 16:32

dar Elodia unde e?
Mihaela
Mihaela_A
n00b
n00b

Mesajde Pantera » 8-Oct-2007, 16:34

Mihaela_A scrie:dar Elodia unde e?

Stai linistita ca se va gasi si trupul sau poate nu...dar se va afla si ce a facut cu ea.
Pantera
n00b
n00b

Mesajde Pantera » 8-Oct-2007, 16:40

Si inca ceva....dupa parerea mea daca se va stabili ca este sangele Elodiei iar uniforma este al lui Cioaca,el va fi condamnat.
Pantera
n00b
n00b

Mesajde Pantera » 8-Oct-2007, 16:43

Pantera
n00b
n00b

Mesajde Mihaela_A » 8-Oct-2007, 19:07

Totusi Cioaca este politist... cum nu si-a distrus urmele, cum de nu si-a ars uniforma...? Si-a lasat uniforma patata alaturi de fotografiile Elodiei. Foarte foarte ciudat. Ce parere aveti?
Mihaela
Mihaela_A
n00b
n00b

Mesajde Cristina » 8-Oct-2007, 19:08

hmm....cam dubioase probe tocmai acum...dubioase rau!
1. uniforma patata hai mai pricep...
2. care e faza cu pozele, casetele de bijuterii si biletu' de avion? ce criminal cara pozele cu elodia dupa el?
nu stiu de ce dar mi se par...cam contrafacute. nu ii iau apararea lui cioaca, il banuiesc si eu pe el de criminal...dar asta imi miroase a facatura.
si le-au gasit cam aproape de brasov...pai au cautat bine sau nu in prima etapa? ca ziceau toti ca au scotocit de mama naibii prin jurul rasnovului si brasovului...si uite ca tocmai acum au aparut alea [-X
Cristina
n00b
n00b

Mesajde Mihaela_A » 8-Oct-2007, 19:16

Au revenit din arges si covasna (unde am impresia ca isi continuau cautarile) in rasnov? Cioaca sau si-a pierdut mintile... pentru ca din punctul meu de vedere nu ar fi singurele gafe (vezi shimbat cheia la apartament, scazut la intretinere etc) sau adevatul ucigas il vrea pe cioaca condamnat. Sa nu uitam, Cioaca este politist, a terminat academia de politie, nu are cum sa fie atat de superficial.
Mihaela
Mihaela_A
n00b
n00b

Mesajde Pantera » 8-Oct-2007, 19:19

Cristina scrie:hmm....cam dubioase probe tocmai acum...dubioase rau!
1. uniforma patata hai mai pricep...
2. care e faza cu pozele, casetele de bijuterii si biletu' de avion? ce criminal cara pozele cu elodia dupa el?
nu stiu de ce dar mi se par...cam contrafacute. nu ii iau apararea lui cioaca, il banuiesc si eu pe el de criminal...dar asta imi miroase a facatura.
si le-au gasit cam aproape de brasov...pai au cautat bine sau nu in prima etapa? ca ziceau toti ca au scotocit de mama naibii prin jurul rasnovului si brasovului...si uite ca tocmai acum au aparut alea [-X

Pai chiar asta este...din cate am auzit eu pana acum Cioaca nu a spus niciodata ca ar fi disparut asa ceva din casa.
Si daca nu a fost ceva premeditat ci un accident nefericit in urma unei actiuni de moment,nici timpul nu-l prea ajuta pt. ca venea dimineata si putea fi vazut si in momentele alea de panica nu ai de unde sa sti cum gandeste omul.
Pantera
n00b
n00b

Mesajde Pantera » 8-Oct-2007, 19:23

Si o alta intrebare ...de ce a scos-o de la intretinere?Era chiar atat de sigur ca nu se intoarce?Asta in cazul in care presupunem ca are dreptate si a plecat ea de buna voie.Si de ce a dat-o disparuta atunci?Aici sunt multe chestii care nu se leaga si toate in defavoarea lui pana acum.
Pantera
n00b
n00b

Mesajde Pantera » 8-Oct-2007, 19:29

Poate chiar acea caseta este "arma",obiectul cu care a lovit-o.
Pantera
n00b
n00b

Mesajde Vizitator » 8-Oct-2007, 19:53

Pantera scrie:Poate chiar acea caseta este "arma",obiectul cu care a lovit-o.

PANTERA VEZI CA SUNA CEASUL TREZESTE-TE NU MAI VISA O SA VEDEM CUM E SI CU DOV ASTEA DAR CAM PAR FABRICATE NOI AICI DISCUTAM SI NE ARGUMENTAM PARERILE TU O TII PE A TA SI PA SEMENI CU CINEVA SPUNE-MI SI MIE DE CE NU A ARS UNIFORMA AIA S-A AGITAT SA ARDA ANVELOPE SI NISTE POZE LE-A ARUNCAT LANGA O SOSEA . ESTE IMPOTRIVA LOGIGII ORICAT DE STRESAT AR FII UN CRIMINAL PRIMUL LUCRU PE CARE IL FACE DISTRUGE ARMA CRIMEI SI HAINELE CARE IL INCRIMINEAZA , TU STII CAT ESTE DE CIRCULAT RASNOV - POIANA BV , NU ESTE EXTRAORDINAR DE AGLOMERAT DAR SE CIRCULA PE ACOLO SUNT SI NISTE PENSIUNI PE ACOLO NU ESTE UN DRUM PUSTIU . SI CE FACEM DACA CIOACA VINE SI ISI ARATA UNIFORMA
Vizitator

Mesajde Pantera » 8-Oct-2007, 19:59

Anonymous scrie:

PANTERA VEZI CA SUNA CEASUL TREZESTE-TE NU MAI VISA O SA VEDEM CUM E SI CU DOV ASTEA DAR CAM PAR FABRICATE NOI AICI DISCUTAM SI NE ARGUMENTAM PARERILE TU O TII PE A TA SI PA SEMENI CU CINEVA SPUNE-MI SI MIE DE CE NU A ARS UNIFORMA AIA S-A AGITAT SA ARDA ANVELOPE SI NISTE POZE LE-A ARUNCAT LANGA O SOSEA . ESTE IMPOTRIVA LOGIGII ORICAT DE STRESAT AR FII UN CRIMINAL PRIMUL LUCRU PE CARE IL FACE DISTRUGE ARMA CRIMEI SI HAINELE CARE IL INCRIMINEAZA , TU STII CAT ESTE DE CIRCULAT RASNOV - POIANA BV , NU ESTE EXTRAORDINAR DE AGLOMERAT DAR SE CIRCULA PE ACOLO SUNT SI NISTE PENSIUNI PE ACOLO NU ESTE UN DRUM PUSTIU . SI CE FACEM DACA CIOACA VINE SI ISI ARATA UNIFORMA

Ia spune-mi cu ce seaman ai :))
Pantera
n00b
n00b

Mesajde Vizitator » 8-Oct-2007, 20:08

Pantera scrie:
Anonymous scrie:

cu Lazarus care nu vrea sa vada decat fatada oricum tipul e foarte destept sa nu te simt jignit , asta este parerea mea nu vreau sa jignesc pe nimeni cu atat mai putin pe tine cu care am avut un dialog constructiv ( acum sa nu crezi ca vreau sa te lingusesc )

Ia spune-mi cu ce seaman ai :))
Vizitator

Mesajde Vizitator » 8-Oct-2007, 20:55

mai Pantera daca si Lazarus isi da seama ca este bomba si procurorul spune ca este o inscenare tu ce zici :)) :)) :))
Vizitator

Mesajde ki » 8-Oct-2007, 21:09

Inscenare grosolana! 8-x)
ki

Mesajde Vizitator » 8-Oct-2007, 21:41

Anonymous scrie:mai Pantera daca si Lazarus isi da seama ca este bomba si procurorul spune ca este o inscenare tu ce zici :)) :)) :))

Da intradevar ......dar ceea ce am spus eu mai sus este exact ceea ce a spus si Lazarus in seara asta...,,Daca se dovedeste ca acea uniforma a fost purtata de Cioaca si ca sangele de pe el este al Elodie,Cioaca va fi condamnat" Si asta am spus-o imediat ce am vazut stirea pe PRO TV si am mai spus ca asta se va intampla indiferent daca este sau nu vinovat.
Vizitator

Mesajde Vizitator » 8-Oct-2007, 21:41

Anonymous scrie:mai Pantera daca si Lazarus isi da seama ca este bomba si procurorul spune ca este o inscenare tu ce zici :)) :)) :))

Da intradevar ......dar ceea ce am spus eu mai sus este exact ceea ce a spus si Lazarus in seara asta...,,Daca se dovedeste ca acea uniforma a fost purtata de Cioaca si ca sangele de pe el este al Elodie,Cioaca va fi condamnat" Si asta am spus-o imediat ce am vazut stirea pe PRO TV si am mai spus ca asta se va intampla indiferent daca este sau nu vinovat.
Vizitator

Mesajde Pantera » 8-Oct-2007, 21:45

Anonymous scrie:

Pantera
n00b
n00b

Mesajde foxi » 9-Oct-2007, 11:10

Un sfat pentru cioaca!du-te la o televiziune si spune drept ce ai de spus,sa te poata apara opinia publica,daca nu esti vinovat!altfel ai sansa sa putrezesti in puscarie nevinovat!pentru a se rezolva cazul se pot face si gafe,se cunosc multe cazuri!Atentie in cazul ca esti condamnat nevinovat opinia publica te ajuta!
nu incerca sa fii ce nu poti!
foxi
geek
geek

Mesajde murfatlar » 9-Oct-2007, 16:29

iar rid aia de se strica de cei care cauta!
sacul a fost aruncat la hoha!
murfatlar
master
master

Mesajde Pantera » 9-Oct-2007, 19:08

Vad ca Cioaca asta isi da singur cu firma in cap...halal interviu cu multe descoperiri...da,da,da....nu,nu,nu.....nu stiu...nu-mi aduc aminte.

:pan:
Pantera
n00b
n00b

Mesajde Vizitator » 9-Oct-2007, 20:27

Interviul poate parea asa cum sesizati,pentu ca avocatul l-a sfatuit astfel!e firesc ca nu mai este cazul sa introduca alte semne de intrebare pe langa cele existente,unde ei nu au contra argumente!
Vizitator

Mesajde Pantera » 9-Oct-2007, 20:41

Anonymous scrie:Interviul poate parea asa cum sesizati,pentu ca avocatul l-a sfatuit astfel!e firesc ca nu mai este cazul sa introduca alte semne de intrebare pe langa cele existente,unde ei nu au contra argumente!

Aici iti dau perfecta dreptate,dar totusi ma asteptam sa fie putin mai bataios,mai sigur.
Isi aminteste ca a baut cafea impreuna cu Elodia dar nu mai tine minte cine a pregatit cafeaua.Totusi avand in vedere ca de atunci nu a mai vazut-o,totusi era o zi speciala...a fost ultima data cand spune el ca a vazut-o.
Pai ce parere as putea sa-mi fac despre un om care zice ca nu-si mai aduce aminte ce profesie avea fosta sotie.Haideti sa fim seriosi totusi nu era doar o aventura de o noapte sa spuna asta.Totusi era vb de fosta sotie nu?
Totusi este politist nu?Eu cred ca un politist trebuie sa aibe totusi o memorie destul de buna nu?
Pantera
n00b
n00b

Mesajde foxi » 9-Oct-2007, 21:09

Trebuie sa intelegem ca daca cioaca nu este vinovat,va trebui sa se intoarca in politie pentru ca asta a invatat sa faca!mai mult spune ca-i place ce face la munca!Atunci trebuie sa aiba o atitudine lunecoasa!cred ca un politist e greu de anchetat de catre un civil,asta e stilul pe care il invata la scoala!nici o data un politist nu va fi o carte deschisa!poate noi nu-l intelegem!
nu incerca sa fii ce nu poti!
foxi
geek
geek

Înapoi la Dan Diaconescu Direct