Moderatori: Amy, Diana22, karola
Cristina scrie:hmm....cam dubioase probe tocmai acum...dubioase rau!
1. uniforma patata hai mai pricep...
2. care e faza cu pozele, casetele de bijuterii si biletu' de avion? ce criminal cara pozele cu elodia dupa el?
nu stiu de ce dar mi se par...cam contrafacute. nu ii iau apararea lui cioaca, il banuiesc si eu pe el de criminal...dar asta imi miroase a facatura.
si le-au gasit cam aproape de brasov...pai au cautat bine sau nu in prima etapa? ca ziceau toti ca au scotocit de mama naibii prin jurul rasnovului si brasovului...si uite ca tocmai acum au aparut alea
Pantera scrie:Poate chiar acea caseta este "arma",obiectul cu care a lovit-o.
Anonymous scrie:Pantera scrie:Poate chiar acea caseta este "arma",obiectul cu care a lovit-o.
PANTERA VEZI CA SUNA CEASUL TREZESTE-TE NU MAI VISA O SA VEDEM CUM E SI CU DOV ASTEA DAR CAM PAR FABRICATE NOI AICI DISCUTAM SI NE ARGUMENTAM PARERILE TU O TII PE A TA SI PA SEMENI CU CINEVA SPUNE-MI SI MIE DE CE NU A ARS UNIFORMA AIA S-A AGITAT SA ARDA ANVELOPE SI NISTE POZE LE-A ARUNCAT LANGA O SOSEA . ESTE IMPOTRIVA LOGIGII ORICAT DE STRESAT AR FII UN CRIMINAL PRIMUL LUCRU PE CARE IL FACE DISTRUGE ARMA CRIMEI SI HAINELE CARE IL INCRIMINEAZA , TU STII CAT ESTE DE CIRCULAT RASNOV - POIANA BV , NU ESTE EXTRAORDINAR DE AGLOMERAT DAR SE CIRCULA PE ACOLO SUNT SI NISTE PENSIUNI PE ACOLO NU ESTE UN DRUM PUSTIU . SI CE FACEM DACA CIOACA VINE SI ISI ARATA UNIFORMA
Pantera scrie:Anonymous scrie:Pantera scrie:Poate chiar acea caseta este "arma",obiectul cu care a lovit-o.
PANTERA VEZI CA SUNA CEASUL TREZESTE-TE NU MAI VISA O SA VEDEM CUM E SI CU DOV ASTEA DAR CAM PAR FABRICATE NOI AICI DISCUTAM SI NE ARGUMENTAM PARERILE TU O TII PE A TA SI PA SEMENI CU CINEVA SPUNE-MI SI MIE DE CE NU A ARS UNIFORMA AIA S-A AGITAT SA ARDA ANVELOPE SI NISTE POZE LE-A ARUNCAT LANGA O SOSEA . ESTE IMPOTRIVA LOGIGII ORICAT DE STRESAT AR FII UN CRIMINAL PRIMUL LUCRU PE CARE IL FACE DISTRUGE ARMA CRIMEI SI HAINELE CARE IL INCRIMINEAZA , TU STII CAT ESTE DE CIRCULAT RASNOV - POIANA BV , NU ESTE EXTRAORDINAR DE AGLOMERAT DAR SE CIRCULA PE ACOLO SUNT SI NISTE PENSIUNI PE ACOLO NU ESTE UN DRUM PUSTIU . SI CE FACEM DACA CIOACA VINE SI ISI ARATA UNIFORMA
cu Lazarus care nu vrea sa vada decat fatada oricum tipul e foarte destept sa nu te simt jignit , asta este parerea mea nu vreau sa jignesc pe nimeni cu atat mai putin pe tine cu care am avut un dialog constructiv ( acum sa nu crezi ca vreau sa te lingusesc )
Ia spune-mi cu ce seaman ai
Anonymous scrie:mai Pantera daca si Lazarus isi da seama ca este bomba si procurorul spune ca este o inscenare tu ce zici![]()
![]()
Anonymous scrie:mai Pantera daca si Lazarus isi da seama ca este bomba si procurorul spune ca este o inscenare tu ce zici![]()
![]()
Anonymous scrie:Anonymous scrie:mai Pantera daca si Lazarus isi da seama ca este bomba si procurorul spune ca este o inscenare tu ce zici![]()
![]()
Da intradevar ......dar ceea ce am spus eu mai sus este exact ceea ce a spus si Lazarus in seara asta...,,Daca se dovedeste ca acea uniforma a fost purtata de Cioaca si ca sangele de pe el este al Elodie,Cioaca va fi condamnat" Si asta am spus-o imediat ce am vazut stirea pe PRO TV si am mai spus ca asta se va intampla indiferent daca este sau nu vinovat.
Anonymous scrie:Interviul poate parea asa cum sesizati,pentu ca avocatul l-a sfatuit astfel!e firesc ca nu mai este cazul sa introduca alte semne de intrebare pe langa cele existente,unde ei nu au contra argumente!
Înapoi la Dan Diaconescu Direct
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot], Yandex [Bot] şi 32 vizitatori