Moderatori: karola, Amy, Diana22
ki scrie:Pe mine chiar ma doare-n cot de politist. DAR:
1. Deocamdata nu exista nici o dovada certa ca el ar fi criminal
2. Background-ul lui pare ok, in timp ce al tipei e superpatat.
3. Perspectivele lui de dezvoltare erau mai mari decat ale el, in conditiile in care eu cred ca ei oricum i s-ar fi infundat: afaceri veroase, escapade sentimentale extreme
4. El - rational, calculat, pragmatic
5. Ea - superficiala, naiva, vesnic amorezata si nemultumita, obsedata de fizic, bani, bijuterii si haine luxoase
In sfarsit, o analiza coerenta e greu de facut in scris, pe un forum, mai ales cand mintea merge mai repede decat se misca degetele pe tastatura.
Pot sa mai adaug un motiv ???![]()
Imi place ca-l calca pe nervi pe lazarica.
Lucylle scrie:Personal, il consider pe Cioaca nevinovat. Chiar daca ar fi produs crima.
kamy_kam scrie:Lucylle scrie:Personal, il consider pe Cioaca nevinovat. Chiar daca ar fi produs crima.
nu pot fi de acord cu asa ceva, ne-am transforma intr-o tara de criminali!![]()
cred ca expresia a fost folosita figurativ , ca nu pot crede ca cineva poate justifica o crima!![]()
ar fi trebuit sa fie in chestionar si "nu ma pronunt"
ki scrie:kamy_kam scrie:Lucylle scrie:Personal, il consider pe Cioaca nevinovat. Chiar daca ar fi produs crima.
cred ca expresia a fost folosita figurativ , ca nu pot crede ca cineva poate justifica o crima!![]()
Daca ea a incercat sa-l violeze, el a ripostat si s-a produs o altercatie in urma careia tipa a murit, cum ar fi ?
In acest caz ar trebui considerat nevinovat, desi a comis o crima!
(pentru a simplifica acest exercitiu de imaginatie, schimba sexele: adica o femeie agresata, care riposteaza si in final, ca victima, agresorul)
kamy_kam scrie:ki scrie:kamy_kam scrie:Lucylle scrie:Personal, il consider pe Cioaca nevinovat. Chiar daca ar fi produs crima.
Daca ea a incercat sa-l violeze, el a ripostat si s-a produs o altercatie in urma careia tipa a murit, cum ar fi ?
In acest caz ar trebui considerat nevinovat, desi a comis o crima!
(pentru a simplifica acest exercitiu de imaginatie, schimba sexele: adica o femeie agresata, care riposteaza si in final, ca victima, agresorul)
daca ar fi fost asa cioaca ar fi spus , nu ar fi tainuit si ar fi existat cadravu, asa , ce pot eu sa cred?![]()
foxi scrie:kami!omor prin imprudenta!circumstante atenuante!
ki scrie:Pe mine chiar ma doare-n cot de politist. DAR:
3. Perspectivele lui de dezvoltare erau mai mari decat ale el, in conditiile in care eu cred ca ei oricum i s-ar fi infundat: afaceri veroase, escapade sentimentale extreme
5. Ea - superficiala, naiva, vesnic amorezata si nemultumita, obsedata de fizic, bani, bijuterii si haine luxoase
In sfarsit, o analiza coerenta e greu de facut in scris, pe un forum, mai ales cand mintea merge mai repede decat se misca degetele pe tastatura.
Benedicte scrie:ki scrie:Pe mine chiar ma doare-n cot de politist. DAR:
Permite-mi sa te contrazic un pic:
1.Singura dovada certa este sangele gasit in casa...deci exista ceva
2.Daca am inversa personajele din aceasta poveste sigur background-ul lui era la fel de superpatat
3.Perspectivele ei erau deasemenea foarte mari:abia acum incepea adevarata ei viata de avocat!
4.Un om calculat???Trebuia sa calculeze toate miscarile facute de el si sa le foloseasca pentru a se dezvinovatii...nu sa spuna ,,nu stiu"!
5.,,BANII-OCHIUL D....LUI!"
effect scrie:Da, cioaca poate ucide in orice moment.
Este un psihopat , asta e clar , se vede cat de fericit e ca a comis crima perfecta.
effect scrie:Da, cioaca poate ucide in orice moment.
Este un psihopat , asta e clar , se vede cat de fericit e ca a comis crima perfecta. S i nici nu cred ca e prima crima si nici ultima. E profesionist omul, lol..
Cadavrul Elodiei nu va fi descoperit niciodataiar cioaca va comite alte crime , cand se va crede in siguranta , deci peste un an sau doi.
poate va alege unul din simpatizantii sai de acum![]()
mare pacat de Elodia si de copilul ei
ki scrie:effect scrie:Da, cioaca poate ucide in orice moment.
Este un psihopat , asta e clar , se vede cat de fericit e ca a comis crima perfecta. S i nici nu cred ca e prima crima si nici ultima. E profesionist omul, lol..
Cadavrul Elodiei nu va fi descoperit niciodataiar cioaca va comite alte crime , cand se va crede in siguranta , deci peste un an sau doi.
poate va alege unul din simpatizantii sai de acum![]()
mare pacat de Elodia si de copilul ei
Daca e asa cum zi tu, inteligentule, inseamna ca Cioaca este psihopat, dar si genial, caci a comis, cum zici, crima perfecta. Iar geniile trebuie iubite si respectate!!!!
murfatlar scrie:dupa cite vad o luam noi razna,dind cu presupusu'
Înapoi la Dan Diaconescu Direct
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot], DotNetDotCom.org [Bot] şi 14 vizitatori