Daca e Cioaca vinovatul, a avut motive.
Dar rahatul asta ostentativ, accidentul asta genetic de lazarus, chiar n-are nici o scuza.

Arestati-l si condamnati-l la 7 ani! Cei 7 ani de-acasa, pe care nu-i are.

Moderatori: karola, Amy, Diana22
murfatlar scrie:Petrica-i mai timpit decit Lazarus;asta cit de cit vorbeste corect si mai are ceva logica,pe cind nea Petrica parca-i electrocutat asa sare de pe scaun cind nu-i convine ceva.
eversifer scrie:...... ??? procioaca@yahoo.com trimiteti va rog texte despre toata povestea cioaca-elodia, de preferat ar fi in engleza, eu o sa ma ocup de site si de promovarea in afara romaniei, ca sa atragem atentia "strainatatii"
Un Baiat scrie:retartule shi acid daca folosea nu reushea sa nu lase nimik in urma,mai ales ca acesta are nevoie de o perioada de timp estimata la luni pentru a "topii" oasele umane,ridicol tot ce spune lazarus ,daca ar fi ingropat-o shi ar fi mutat-o dupa,atunci ADN=ul ( cel real nu ce zice lazarica ,habar nare ) ramane in sol.e incredibil cat de mult abereaza,cutzitele alea le avea lazarica pentru fosta lui nevasta shi akum zice ce cioaca, turcu ala cherchezel a fost demis pentru prostie din functzia cu care se lauda ca a avuto timp de 2-3 sapt ... cel mai tare e petrica
,dan diaconescu e fenomen de prostie deaia tace tot timpul shi o arde golaneste cica,oricum shtiu prea bine ca audientza scade de cate ori deschide lazarush gura unde ar trebuii sa ne bagam noi...
Anonymous scrie:eversifer scrie:...... ??? procioaca@yahoo.com trimiteti va rog texte despre toata povestea cioaca-elodia, de preferat ar fi in engleza, eu o sa ma ocup de site si de promovarea in afara romaniei, ca sa atragem atentia "strainatatii"
Asta ar mai lipsi.....nu sunt de ajuns stirile defavorabile despre romani ???
E una sa ai parerea ta - si alta sa faci propaganda.....si asta cuiva care nu e nici pe departe strain de ceea ce s-a petrecut cu nevasta-sa, si nu i-a pasat de ea nici inainte si nici acum - MACAR ASA DE OCHII LUMII !
A spus de la inceput ca nu va mai aparea niciodata.......DE UNDE STIA ASTA ASA DE SIGUR ?????????
NU CUMVA CHIAR EL A FACUT-O SA DISPARA......"IN COSMOS" - adica, praf sau pulbere, sau fum ! - dupa cum tot el a spus ca e cel mai sigur mod de a disparea !!!
kamy_kam scrie:sa ne calmam, oare exista o cale de mijloc?![]()
deja exista 2 tabere, dar oare dispunem noi de toate informatiile pt a spune cu siguranta cine este sau nu este vinovat?
kamy_kam scrie:o sa vedem ce a mai aparut nou, sper ca in seara asta sa mai apara dovezi, in fine, d-le ilie cristian ce mult a-ti fost iubit !
IlieCristian scrie:kamy_kam scrie:o sa vedem ce a mai aparut nou, sper ca in seara asta sa mai apara dovezi, in fine, d-le ilie cristian ce mult a-ti fost iubit !
Probe la TV si masmedia nu o sa apara decat imaginatii bolnave la toti ce apar la OTV.. nu vedeti ca este o competitie un joc Elodia..fiecare vrea sa ne demonstreze cat de macio este el cat de mare detectiv.
Dar eu vreau sa va spun ca aia la procuratura au date sigure si probe concludente la caz.Ce ma face sa cred asta? pai cazul macelarul din craiova in care la OTV toti erau experti criticau procurorii ca nu auprobe si pierd vremea ca dupa ce este rezolvat cazul descoperim ca aia avea forte multe probe si cazul a fost rezolvat foarte profesionist.
EU ATAT vreau sa va zic: dupa ce se va rezolva cazul o sa vedeti cate probe adevarate au avut si o sa va scoateti palaria ca in cazul macelarului de la Craiva
Anonymous scrie:Cu miere,bine zici.Face bine la constipatie.Chiar,de ce nu incerci si tu?Te ajuta,in asa fel,incat nici nu mai trebuie sa te scremi.Dar la sfarsit,poti sa bei si o oala cu zeama de varza.Te lasa curat,luminat,ca un cap de cal uscat.Dupa aceea,poti sa dai examen de detectiv amateur,sau proofesionist.Nebunaticule.
Anonymous scrie:nevinovat
motive:
1)modul cum s-a facut ancheta intr-o singura directie pe baza unor motive temeinice care totusi nu au fost suficiente pt o arestare de 10 zile si negarea tuturor celorlalte
2) atitudinea lui Cioaca care chiar si in conditii de stres maxim nu reactioneaza la modul cum a facut-o el ( sa fim sinceri putea sa plece din tara in intervalul 30 august -3 septembrie , ar fii fost cel mai interesat in gasirea sotiei , nu schimba yala , si-ar fi corectat greseala cu aruncatul uniformei -tot in intervalul 30 august -3 septembrie )tocmai langa cabana aviatorilor , isi asigura spatele printr-un control psihologic ceea ce i s-a si propus - adica teama cea mai mare a lui este sa nu fie clasat pe motive psihologice si nu puscaria )
3) activitatile profesionale ale sotiei si nu ma refer la mailuri ( traficul de terenuri )
1.La inceput nu se stia nimic altceva si in ecuatie nu aparea nimeni,arestarea nu se face pe 10 ci 29 zile,el a fost propus de arestare fara probe elocvente ci numai pe picaturile de sange,proba poligraf si evitarea lui totala fata de anchetatori.In moment ce judecatorul nu aproba arestarea preventiva nu mai poate fi arestat decat pana la depunerea dosarului unde se poate cre iarasi arestarea.
2.Sa fim sinceri daca el era faptuitorul de ce oare?Pentru ca sa iscat un scandal pe tema divortului in urma caruia el pierdea tot copil,finante deci daca copilul era buba si el a omorato nu vad ce rezolva prin plecare.Ce a rezolvat prin omor?Uite cascati ochii:are totul are copilul lume il banuie dar nul acuza si o duce rau?
3.Ce activitate mai?Nu uitati ca toate acele zvonuri nu se adeveresc:emailurile is contrafacute neexistand originalele ci numai niste printuri,daca scoteai emailurile sa dovedesti ceva lasai originalele in cont nu le stergeai ca sa nu mai poti demonstra validarea lor.Apoi mai nenea ce puneti BOTUL la Petrica si Spanul?Numai ei intoxica lumea cu afaceri de miliarde de eu?Daca facea trafic cu pamanturi pai mai nenea de ce in mail se ruga de IlieC sa faca rost de 25000eu sa ia un pamant sa isi faca casa?Si alta treaba ea avea clienti care cumparau pamaturi mai ales cei din randul SPP`stilor deci ea doar legaliza tranzactiile si lua un comision dar de la comisioane pana la tranzactii este cale lunga.
Parerea mea este ca CHIAR daca nu a facut el crima chiar daca totul este o inscenare ...EU consider ca el este cheia rezolvarii cazului ,el stie multe cine cum si ce fel a disparut Elodia...EL este ULTIMUL care a vazuto live pe Elodia...de seara de 29 de la ora 18:30 nimeni nu a mai vazut pe elodia
Eu consider ca daca el se bazeaza pe lista Cadavrului si nu poate fi acuzat de omor pentru ca Elodia nu este moarta se inseala deoarece e dupa 1an de cautare prin INTERPOL este declarata moarta in lipsa cadavrului si atunci se poate inceperea anchetei prin OMOR or COMPLICITATE la omor
de scapat nu scapa...100%
Asta e parerea mea
Înapoi la Dan Diaconescu Direct
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 16 vizitatori