am mai auzit pe aici expresia urmatoare:
"cu ce drept ne bagam cu bocancii in viata lui?"
pai cine a facut publice convorbirile elodiei pe internet?
nu sotul?
el insusi ne-a deschis usa si ne-a zis:intrati!

Moderatori: karola, Amy, Diana22
kamy_kam scrie:o cunoasteti pe elodia doar din barfe, eu una nu judec niciodata un om dupa ce aud
de`amoru`artei scrie:Crezi? Fii serios..Nu rateaza el ocazia sa ne mai dezvaluie alte stiri bomba- cum a gasit el ADN-ul Mu...Elodiei prin chilotii lui Cioaca, deci clar, el a omorat-o!
Ce alte dovezi mai vreti?
Ah, ups, si prin chilotii SPP-istului..si SENZATIONAL! cine? Basescu?!
Numai la OTV!! Am intrecut si CNN-ul!!!
EXTRAORDINAR Melodia si-o tragea cu martienii!
Si eu, Lazarus, marele ghicitor in stele, am vazut asta! Mi-au spus-o mie sursele mele din Parchet.
Ramaneti, pentru ca nici nu stiti ce pierdeti!
Executarea mea in DIRECT!
ki scrie:kamy_kam scrie:o cunoasteti pe elodia doar din barfe, eu una nu judec niciodata un om dupa ce aud
O judecam dupa faptele confirmate, nu dupa cele vehiculate speculativ de preferatul tau, lazaron.
De altfel, ca si pe Cioaca. Faptul ca n-o cauta si-l doare-n fund de ea denota ca e un tip sincer. Cati oare n-ar fi arborat o mina tragica, desi n-ar fi simtit cu adevarat durere ?
ki scrie:kamy_kam scrie:o cunoasteti pe elodia doar din barfe, eu una nu judec niciodata un om dupa ce aud
. Faptul ca n-o cauta si-l doare-n fund de ea denota ca e un tip sincer. Cati oare n-ar fi arborat o mina tragica, desi n-ar fi simtit cu adevarat durere ?
foxi scrie:Sa revenim la subiect!invitat Mircea M Stoian!tocati-l !
Înapoi la Dan Diaconescu Direct
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 10 vizitatori