Moderatori: karola, Amy, Diana22
foxi scrie:Presupunem ca nu se gaseste cadavrul,cioaca e totus arestat(cu probe subtiri)!In acest caz vom avea constiinta impacata ca s-a facut dreptate?
foxi scrie:Nebunia asta cu mailurile,au creat-o cei de la otv!cioaca nu avea,dupa parerea mea parola de la G-MAIL-ul elodiei!nu cred ca a stiut de existenta adresei respective!nu le prea avea el cu calculatorul!sa falsifici 2000 de pagini,intr-un timp asa scurt e absurd!In mod sigur procuratura are probe solide,nu baliverne gen LL!
kamy_kam scrie:eu sper ca luis sa nu abandoneze otv-ul pt ca asa are de gand!![]()
Anonymous scrie:kamy_kam scrie:eu sper ca luis sa nu abandoneze otv-ul pt ca asa are de gand!![]()
pai crezi ca il mai primeste cineva adevarul este ca a cam dat-o cu bata in balta ca jurnalist de anchete . Ar tb sa ia o pauza sa isi faca o autoanaliza sa vada + si - apoi sa revina tipul are mult potential pb este ca este prea patimas iar asta ii aduce numai deservicii
Înapoi la Dan Diaconescu Direct
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot], DotNetDotCom.org [Bot] şi 8 vizitatori