si pacifista...

interventiile tale ma calmeaza si asta e bine
nu prea reuseste multa lume
![Thumbs Up :)]-](./images/smilies/Thumbs up.gif)
asaaa,ia sa imi schimb
avatarul ca sisif al meu a cam obosit...
toata noaptea...
a urcat si coborat

Moderatori: karola, Amy, Diana22
Anonymous scrie:SPER ca nici creierul mic,deopotriva si cel mare sa nu fie afectate,,,prea mult
ca de acolo pleaca toate comenzile catrerestul...
asta la un barbat inteligent ,desigur
nu e universal valabil![]()
dar si pe el il insel
imi place de altcineva care se apropie mai mult de gusturile mele...![]()
vezi ce se intampla daca slabesti prea mult![]()
la dona e mobile,
s
Anonymous scrie:pt fanii Luis Lazarus sau cum lo mai chema nu mai deschideti atatea topice referitoare la el . Faceti oameni buni un fan club sau un site dedicat lui si mai terminati , ce relevanta are cat de frumos sau nu este Lazarus .Este dreptul vostru sa il apreciati dar este o varza pe aici cu atatea topice facute de dragul de a va afla in treaba . Sper ca nu am suparat pe nimeni Andy
tudorel scrie:as vrea sa stiu ce sa fac m-au prins cu radarul,aveau montat pe unul dintre fire un intrerupator ceia ce cred ca nu e legal va rog sa ma ajutati
De ceva timp politia a bagat loganuri galbene,rosii si albe care au instalate radare pt a depista pe cei ce incalca legea.Noua soferilor nu ne convine dar adevarul este ca este mult mai bine asa.Nu ai ce sa faci decit sa platesti amenda care este de 350 ron si ti-se ia 3 puncte.Permisul nu se suspenda pt astatudorel scrie:as vrea sa stiu daca ma puteti ajuta,cred ca nu o sa am nici o sansa in justitie.Am o filmare cu telefonul mobil cu masina galbena cu radarul fraudulos in care se vede destul de bine firul cu butonul lor fraudulos. Nu mai inteleg nimic,credeam ca macar politia respecta LEGILE ,va rog daca puteti sa le facem un flagrant cu camera ascunsa sau eu stiu cum.....
Înapoi la Dan Diaconescu Direct
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot], DotNetDotCom.org [Bot] şi 34 vizitatori