Da, da, da....
De cand m-am trezit pe lume nu am avut asa probleme...
Cum pot eu sa procedez cu sistemul...?
Adica,...locuiesc deasupra unui restaurant...zgomotos...unul de cartier...
Si nu putem dormi week-end-urile acasa de basi, manele si tipete...
Ce am facut? - am fost la OPC, DSP, Garda de Mediu, Politie, Politie Comunitara, Primarie...
Ce am obtinut? - promisiuni si chiar apostrofari ( la DSP ) cum ca de ce ne-am mutat acolo...
Sunt intrigat de faptul ca un obscur restaurant de cartier nu poate fi amendat, sanctionat de nici o autoritate a statului desii...
- nu are afisat programul in usa principala...
- muzica se aude tare prin geamurile larg deschise pentru aerisire
- se fumeaza in prezenta minorilor ( la nunti )
- nu are instalatie de ventilatie/aerisire ( ca altfel nu ar deschide geamurile)
- zgomotul este major dupa orele 22- pana la 03 a doua zi
- depasesc programul de functionare dat pana la 24...in mod frecvent
Am aflat ca daca in mediul ambiental este 0db zgomot, ei trebuie sa aiba maxim 50db...iar eu ca si locatar in apartamentul meu maxim 35db...
Stiti ce inseamna 35db?
Cat un aparat de aer conditionat la interior - adica un zumzet
Stiti cat inseamna 50db?
Atata cat sa ai muzica ambientala...
Ati vazut vreodata vreo nunta cu muzica ambientala?
Ati vazut vreodata vreun botez cu muzica ambientala?
In ciuda tuturor evidentelor si faptelor, Politia de Cartier se face ca ploua...DSP-ul arunca pisica la mine acasa...
Evident, pentru ca am sesizat pe toti vor veni in control dar sigur vor inregistra date ( db ) cu valori reduse pentru ca vor fi anuntati de baietii de la Politia de Cartier si pe perioada masuratorilor va fi bine: geamurile inchise, usile inchise, fumul redus, muzica in silent.... samd...
Poate oare cineva sa ma indrume catre o solutie viabila...poate cineva sa dea un telefon de curiozitate la aceste institutii ..cineva de la OTV? cineva bine pus?
Pentru ca este o lupta cu niste oameni puternici pe plan local protejati de mai multe persoane din mai multe institutii....chiar de catre Primar, mi s-a spus...pentru ca au in fata restaurantului nu doar una ci mai multe masini de lux ( Q7, Mercedes, BMW...masini noi)
Cine sunt acesti oameni de acest restaurant de cartier, obscur, nu poate avea OBLIGATIA de a intra in legalitate si in cadrul normativ ?
Chiar traiesc ei din aceste restarant? Care nu functioneaza decat vineri-sambata-duminica?
Adica restaurante din centru au fost inchise dar acesta nu?
Care este explicatia?
Poate cineva de la OTV sa afle secretul? Macar sa ni-l spuna si noua tuturor locatarilor?
Pentru ca pasul urmator va trebui sa fie un proces....si asta costa...poate ne ajutati...
Cu stima si respect...