NextPleasE scrie:haha ce amuzanti sunteti ...voi credeti ca suntem toti idioti ...credeti ca daca va cere-ti scuze ca cica ''s-a blocat topicul'', gata este totul ok , se trece cu vederea ...scuzati-ma ca va spun dar sunteti penibili ! Credeam ca siteul asta este mai serios , dar se pare ca m-am inselat !
*cereti Smiling
Trebuia sa se bage un ''destept'' ....mda in fine , nu ai la ce sa te astepti de la un kinder
NextPleasE scrie:haha ce amuzanti sunteti ...voi credeti ca suntem toti idioti ...credeti ca daca va cere-ti scuze ca cica ''s-a blocat topicul'', gata este totul ok , se trece cu vederea ...scuzati-ma ca va spun dar sunteti penibili ! Credeam ca siteul asta este mai serios , dar se pare ca m-am inselat !
*cereti Smiling
Trebuia sa se bage un ''destept'' ....mda in fine , nu ai la ce sa te astepti de la un kinder
NextPleasE scrie:wadalin scrie:NextPleasE scrie:haha ce amuzanti sunteti ...voi credeti ca suntem toti idioti ...credeti ca daca va cere-ti scuze ca cica ''s-a blocat topicul'', gata este totul ok , se trece cu vederea ...scuzati-ma ca va spun dar sunteti penibili ! Credeam ca siteul asta este mai serios , dar se pare ca m-am inselat !
*cereti
Trebuia sa se bage un ''destept'' ....mda in fine , nu ai la ce sa te astepti de la un kinder !
aLerio scrie:Nu e sfarsitul lumii doar ca daca era deschis cand trebuia prindeam Real Madrid/Barcelona/Chelsea [ una din echipele pe care doream] . Asa am stat 5 minute ca prostu' sa astept sa va alegeti voi echipele si apoi ... am ales manchester city. Daca nu e sfarsitul lumii faci schimb cu mine ?
andrew12 scrie:NextPleasE scrie:haha ce amuzanti sunteti ...voi credeti ca suntem toti idioti ...credeti ca daca va cere-ti scuze ca cica ''s-a blocat topicul'', gata este totul ok , se trece cu vederea ...scuzati-ma ca va spun dar sunteti penibili ! Credeam ca siteul asta este mai serios , dar se pare ca m-am inselat !
*cereti Smiling
Bai din partea mea sa stii ca esti cel mai copil dintre toti ,nu stiu daca ai mai mult de 16 ani iar daca ai inseamna ca esti cam disperat de viata daca faci atata scandal si nu e prima data cand dai dovada de lucrul asta .Ce mare lucru daca s-a intarziat 5 minute la inscrieri parca a venit sfarsitul lumiii.Cum se face ca nu a zis nimeni nimic in afara de voi doi, tu si cu alerio doi "kinderi"
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 1 vizitator