Manuel scrie:Auziti,campionatu e cu transferuri adica sa il iau pe Cr7,bale,bastos etc..? asatept raspuns merci anticipat
''Bai''domnul andrew nu am de ce sa fiu disperat pt acest campionat , dar nu imi place sa fiu luat de prost ....am jucat 2 sezoane aici pe siteul asta , cu echipe slabe dar in fine ...si spune-mi tu mie cand a fost prima data cand am mai zis eu ceva ?...Dar vad ca pt tine daca cineva posteaza si spune adevarul , inseamna ca face scandal sau ii disperat de viata ...!
Si domnul wadalin in 2 sezoane cat am jucat aici cu echipe petarde am ajuns mult mai sus ca tine ....Tu sa vb cand o sa scoti si tu macar un egal cu mine !
wadalin scrie:''Bai''domnul andrew nu am de ce sa fiu disperat pt acest campionat , dar nu imi place sa fiu luat de prost ....am jucat 2 sezoane aici pe siteul asta , cu echipe slabe dar in fine ...si spune-mi tu mie cand a fost prima data cand am mai zis eu ceva ?...Dar vad ca pt tine daca cineva posteaza si spune adevarul , inseamna ca face scandal sau ii disperat de viata ...!
Si domnul wadalin in 2 sezoane cat am jucat aici cu echipe petarde am ajuns mult mai sus ca tine ....Tu sa vb cand o sa scoti si tu macar un egal cu mine !
Ce-ai ma esti beat? Ai ajuns tu acum 2 editii mai sus decat mine (finala)? Adica vrei sa spui ca ai iesit campion, nu? Ei bine acolo sus scrie ca skater a iesit campion mai tu cu cel cu echipe petarde.
Ce rau e el, "macar" un egal. A si daca tot ai atatea de comentat de/pe acest forum de fifa de ce nu te cari odata sa scapam si noi de tine? :\
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 0 vizitatori