Pagina 1 din 1

emo

MesajScris: 18-Mai-2008, 01:12
de roxy
sincer....emo,sunt rezultatul divorturilor,a decesul unui parinte,a lipsei de comunicatie.parintii sunt practic,,casatoriti cu serviciul''...deasemnea ei doresc de la copil ceea ce nu poate sai ofere,devin nervosi iar copil se simte prost...oameni buni,fiecare avem diverse aptitudini..parintii ar trebui sasi incurajeze copii la lucrurile la care se pricep,astfel vor intelege ca sunt iubiti de acestia..faza cu loveul?criza de adolescent..o ai si dak esti,si dak nu emo..iar..problemele de viata?c stiti ma la 12 ani despre viata?=))


iar in legatura cu acel vlad..sufera cu capu...:|


iar disputa dintre emo si ceilalti?e banala...emo au hainele calumea..dar mi se par mai dragutzi ceilalti mai ales cel cu tricou negru:)

MesajScris: 19-Mai-2008, 00:01
de BrunHilde
nu toti copii se duc la mama sau la tata sa le spuna ca au o anumita problema dar uneori chiar vorbesti degeaba.Cum ar fi la 11 ani jumate sa te duci la ,maicata ca fata fiind sa-i spui :"mami prietenul tau de jumate de viata care a fost ca un tata pt mine pt ca pe tata nu il mai am ca l-ai parasit a incercat sa ma violeze" si ea sa zica"nu mai vorbi prostii".....pai mai te duci sa ii mai zici ceva?si pe mine m-a data mama afara din casa stai linistit si sunt fata...am stat 4 luni aproape pe strazi si nici nu i-a pasat...imi reproseaza ca imi da sa mananc sau ca ma tine in casa pt ca a fost obligata doar pana la 18 ani sa ma tina si acum am 18 jumate si ar cam trebui sa fac pasi din casa ei.......unii vorbesc si critica aiurea...ca aia era stricata ca ala se drogheaza ca celalalt bea ca cealalta nu stiu ce mai face...dar poate ca nu e vina lor ca au ajuns asa...stiu numai sa dea din gura aiurea....fratilor daca nu aveti treaba cautati-va ceva mai util de facut.....unii sunt mai slabi si cad prada unor tentatii de scapare cum cred ei in momentul respectiv...se mai intampla ce sa faci acum o sa ii bagam pe toti emo in aceeasi oala?

MesajScris: 10-Iun-2009, 21:01
de sandokan
EMOtionant

MesajScris: 12-Iun-2009, 18:14
de sandokhana
la "emotionant" doresc detalii

MesajScris: 12-Iul-2009, 09:38
de sandokan
da , asa este

MesajScris: 18-Feb-2010, 06:07
de SpiriLife
emo nu inseamna .. ca dak are o freza mai ciudata si se imbraca cum ii place e emo .. ai de capu meu unde a ajuns romania din ziua de azi .. fiecare cum iii place .. eh dak il vezi machiat la ochii si cu dealea de rocker nebun la mana taiat si chestii deastea , asa da e emo ... alfel numai vb aiurea .. dak sunteti inapti va rog nu va mai adresati .. mii se par penali astia care dak vede unu cu o freza mai ciudata sau pe ochii .. EMO :|
nici makar nu intelege termenu EMO ..:|

MesajScris: 19-Feb-2010, 16:03
de Amy
Adevarul este ca la noi in tara sau inmultit acesti EMO e adv si ca nu poti judeca omul dupa cum isi tine freza :)]-