Imagine 2020 - An electoral Imagine

Moderatori: Katutza, Paulici, bb_girl, cristian1

Reguli forum
Citiţi regulamentul înainte de a scrie pe forum
Folosiţi Imagine căutarea înainte de a deschide un subiect nou

Alesii neamului! Cerchezii!

Mesajde foxi » 10-Oct-2007, 09:17

Asa trebuie sa arate un deputat?
nu incerca sa fii ce nu poti!
foxi
Avatar utilizator
geek
geek
 
Mesaje: 273
Membru din: 27-Sep-2007, 10:36
Puncte de reputaţie: 0

Reclame

Mesajde murfatlar » 10-Oct-2007, 10:29

grav cind nu poti avea control asupra ta;asa sunt toti alesii nostrii,sunt detinatorii adevarului ,al dreptatii si al prosperitatii. >:) :mrgreen:
murfatlar
Avatar utilizator
master
master
 
Mesaje: 674
Membru din: 21-Iul-2007, 19:14
Puncte de reputaţie: 0

Mesajde ki » 10-Oct-2007, 13:01

Niste dinozauri impertinenti. Asta sunt. Ignoranti si aroganti. Ar trebui sa fie modele de moralitate si profesionalism. In schimb, sunt toti smecheri semianalfabeti care mie personal imi amintesc de camatarii si tiganii care stateau prin pietele oraselor, candva, si faceau schimb de valuta sau vindeau marfuri din afara - blugi, tigari etc. Mi-e scarba la propriu - organic, desi miros a parfumuri de firma si coboara din masini superluxoase. :-L
ki
 

Mesajde dariana » 10-Oct-2007, 13:12

ki scrie:Niste dinozauri impertinenti. Asta sunt. Ignoranti si aroganti. Ar trebui sa fie modele de moralitate si profesionalism. In schimb, sunt toti smecheri semianalfabeti care mie personal imi amintesc de camatarii si tiganii care stateau prin pietele oraselor, candva, si faceau schimb de valuta sau vindeau marfuri din afara - blugi, tigari etc. Mi-e scarba la propriu - organic, desi miros a parfumuri de firma si coboara din masini superluxoase. :-LNu esti departe de adevar :

Metin Cerkez nu a facut nimic cocludent atat timp cat a fost in Parlament.
Prin '90 cauta sa se integreze in L.A.D.O Constanta pentru a putea roade un ciolan.
Vazand ca nu era de ros nimic si-a vazut de drum.
S-a ocupat o perioada cu "drumurile" Romania-Turcia.
Cand si acestea nu i-au mai adus atat cat si-ar fi dorit,s-a reorientat.
Se spune ca este nepotul actorului Hamdi Cerkez.
SI?
As spune ca i se potriveste de minune:"ce folos ca tata-i domn,daca eu nu-s OM?"
Stiu ca cei de la OTV nu intra pe acest forum,dar poate ca macar alte persoane vor lua la cunostinta,macar asa,ca acest personaj Metin Cerckez nu are nici un dram de decenta si nu are ce cauta la OTV.
Toata aversiunea sa fata de Cioaca,vine din faptul ca acesta este Politist.
Daca era un simplu cetatean sau avea o cu totul alta functie,nu i-am fi vazut figura la Otv.
Iar aversiunea fata de Politie este urmare a multe interogatorii pe care a trebuit sa le dea functionarilor acestei institutii.
Cum este posibil ca DD sa accepte ca acest personaj Metin Cerkez sa-i jigneasca colaboratorii(sa-i spuna domnului psiholog ca are figura de taur)?
Eu ca telespectator al postului de televiziune OTV doresc sa mi se raspunda ce anume as putea sa invat de la acest personaj.
dariana
Avatar utilizator
geek
geek
 
Mesaje: 118
Membru din: 14-Iul-2007, 21:54
Puncte de reputaţie: 0

Mesajde foxi » 10-Oct-2007, 14:26

Doream sa ma informez referitor la cerchez!multumita voua am reusit!Sa trag concluzia ca la otv invitati sunt in majoritate nonvalorile?Sau sa incercam prin astfel de discutii sa luminam pe cei care vor vota!Ce poate cerchez sa reprezinte?incultura,interese de grup,ambitii personale!ASTA TREBUIE POPORULUI ROMAM?
nu incerca sa fii ce nu poti!
foxi
Avatar utilizator
geek
geek
 
Mesaje: 273
Membru din: 27-Sep-2007, 10:36
Puncte de reputaţie: 0

Mesajde Vizitator » 10-Oct-2007, 14:26

ca un papagal era imbracat asa cum singur s-a intitulat ieri in emisiune.
Ce culoare,.... se crede vreun Brad Pitt =))
Vizitator
 

despre jignire in general

Mesajde metin cerchez » 11-Oct-2007, 12:40

citesc cu placere jignirile aduse si vreau sa vad pina unde puteti ajunge...referitor la faptul ca am ajuns deputat sigur nu s-a datorat voua...Sint nepotul actorului ,decedat, hamdi cerchez dar tatal meu afost infirm,handicaoat si va rog ca pe el si mama mea sa-i lasati sa se odihneasca in pace ...au fost oamaeni simpli mama avea 4 clase iar tata saracul a lucrat asa infirm pina a murit...am ramas orfan si am facut lic mircea c batrin din c-ta ,ase si drept fara ajutorul dvs am fost ziarist la primul ziar anticomunist baricad a impreuna cu regretatul eduard victor gugui ,am lucrat in pres etc ...tine de a lamuri citeva lucruri..nu mi-e rusine de nimic din trecutul meu iar ca orice om am si gresit ,poate...ca deputat am avut cele mai multe intrebari ,interpelari si intiative legislative intre 2000-2005..cele mai imp...locuinte pte tineri .salariu minim pe economie atunci 5 mil lei .stema pe drapelul romaniei si nu al turciei, ziuz omului bun in 16 decembrie,etc etc...in acest timp nu prea am vazut parlamentari romania sa se lupte ca mine ptr poporul riman dar asta e o alta poveste,,ce va opreste daca aveti valoare sa iesiti la otv..nu va convine persoana mea ptr ca poate fara falsa modestie am invatat mai mult ca dvs ,ok exista un buton ,prin care dati pe alt post...eu va respect parerila asa ca ar fi normal ca si dvs sa mi le respectai...am un principiu in viata ...fa rau celui care ti-a facut rau...eu ce rau v-am facut...nu toti putem sa avem aceleasi parei ...acest lucru se numeste civilizatie ,democratie ...va respect si sa ne vedem din nou la otv...faptul ca va uitaiti la mine ptr a ma jigni imi dovedeste ca in continuare incomodez mult si asta ma face fericit ...cu stima metin cerchez
metin cerchez
 

ciocul mic

Mesajde pentri karina de pe noi2 » 11-Oct-2007, 12:47

nu exista forum unde sa nu fiu atacat de o tipa ce lucreaza la o institute importanat din c-ta care are un site de intilniri pe noi 2 unde cauta -barbati ptr aventuri asemeni elodiei...cum poti fi atit de perfida sa arunci cu noroi cind faci acelasi lucru/ dimpotriva la cit mai multi barbati karina draga dar ciocul mic...poza de pe plaja cind ai iesit la agatat e chiar reusita
pentri karina de pe noi2
 

Re: despre jignire in general

Mesajde Vizitator » 11-Oct-2007, 13:04

metin cerchez scrie:citesc cu placere jignirile aduse si vreau sa vad pina unde puteti ajunge...referitor la faptul ca am ajuns deputat sigur nu s-a datorat voua...Sint nepotul actorului ,decedat, hamdi cerchez dar tatal meu afost infirm,handicaoat si va rog ca pe el si mama mea sa-i lasati sa se odihneasca in pace ...au fost oamaeni simpli mama avea 4 clase iar tata saracul a lucrat asa infirm pina a murit...am ramas orfan si am facut lic mircea c batrin din c-ta ,ase si drept fara ajutorul dvs am fost ziarist la primul ziar anticomunist baricad a impreuna cu regretatul eduard victor gugui ,am lucrat in pres etc ...tine de a lamuri citeva lucruri..nu mi-e rusine de nimic din trecutul meu iar ca orice om am si gresit ,poate...ca deputat am avut cele mai multe intrebari ,interpelari si intiative legislative intre 2000-2005..cele mai imp...locuinte pte tineri .salariu minim pe economie atunci 5 mil lei .stema pe drapelul romaniei si nu al turciei, ziuz omului bun in 16 decembrie,etc etc...in acest timp nu prea am vazut parlamentari romania sa se lupte ca mine ptr poporul riman dar asta e o alta poveste,,ce va opreste daca aveti valoare sa iesiti la otv..nu va convine persoana mea ptr ca poate fara falsa modestie am invatat mai mult ca dvs ,ok exista un buton ,prin care dati pe alt post...eu va respect parerila asa ca ar fi normal ca si dvs sa mi le respectai...am un principiu in viata ...fa rau celui care ti-a facut rau...eu ce rau v-am facut...nu toti putem sa avem aceleasi parei ...acest lucru se numeste civilizatie ,democratie ...va respect si sa ne vedem din nou la otv...faptul ca va uitaiti la mine ptr a ma jigni imi dovedeste ca in continuare incomodez mult si asta ma face fericit ...cu stima metin cerchez

vedeti ca vine Lazarus si face analiza pe text :)) :)) :))
Vizitator
 

Mesajde Vizitator » 11-Oct-2007, 14:42

D.lui Cerchez!
1.raul cel mai mare pe care il faceti este ca in subiectul elodia sunteti pe dinafara(mizeria aceea de intrebari puse bonei,cu insinuari de raspunsuri va descalifica total!!!)
2.un absolvent de drept asa se comporta?(IL CONTRAZICI PE DL. DINU in materie de drept si d-ta nu cunosti legi elementare)
3.il copiezi pe lazarus dar o faci prost!
4.ce sa astept de la d.ta ca deputat?contribui la salariul d.ta si imi vine sa imi trag palme pt.ca arunc banii pe fereastra!!!
Vizitator
 

Re: despre jignire in general

Mesajde ki » 11-Oct-2007, 15:27

metin cerchez scrie:citesc cu placere jignirile aduse si vreau sa vad pina unde puteti ajunge...referitor la faptul ca am ajuns deputat sigur nu s-a datorat voua...Sint nepotul actorului ,decedat, hamdi cerchez dar tatal meu afost infirm,handicaoat si va rog ca pe el si mama mea sa-i lasati sa se odihneasca in pace ...au fost oamaeni simpli mama avea 4 clase iar tata saracul a lucrat asa infirm pina a murit...am ramas orfan si am facut lic mircea c batrin din c-ta ,ase si drept fara ajutorul dvs am fost ziarist la primul ziar anticomunist baricad a impreuna cu regretatul eduard victor gugui ,am lucrat in pres etc ...tine de a lamuri citeva lucruri..nu mi-e rusine de nimic din trecutul meu iar ca orice om am si gresit ,poate...ca deputat am avut cele mai multe intrebari ,interpelari si intiative legislative intre 2000-2005..cele mai imp...locuinte pte tineri .salariu minim pe economie atunci 5 mil lei .stema pe drapelul romaniei si nu al turciei, ziuz omului bun in 16 decembrie,etc etc...in acest timp nu prea am vazut parlamentari romania sa se lupte ca mine ptr poporul riman dar asta e o alta poveste,,ce va opreste daca aveti valoare sa iesiti la otv..nu va convine persoana mea ptr ca poate fara falsa modestie am invatat mai mult ca dvs ,ok exista un buton ,prin care dati pe alt post...eu va respect parerila asa ca ar fi normal ca si dvs sa mi le respectai...am un principiu in viata ...fa rau celui care ti-a facut rau...eu ce rau v-am facut...nu toti putem sa avem aceleasi parei ...acest lucru se numeste civilizatie ,democratie ...va respect si sa ne vedem din nou la otv...faptul ca va uitaiti la mine ptr a ma jigni imi dovedeste ca in continuare incomodez mult si asta ma face fericit ...cu stima metin cerchez


Noi vom ajunge cu insultele acolo unde ne vor permite comportamentul si analiza dvs. de la otv. Discutiile noastre sunt doar un feed-back la ceea ce faceti si spuneti dvs. Asa ca daca va place, chiar cititi aceste ofense. Sunteti o copie a detectivului ratat lazarus. V-ati ales un model abominabil. Chiar credeti ca toti sunt handi intelectual in tara asta si-l stimeaza ? Alegerea va apartine - tabara in care va situati.
Cat despre cazul Elodia Ghinescu - nu are importanta daca e politistul vinovat. Asta stabileste JUSTITIA! Pe multi dintre noi ne irita faptul ca sunteti evident partinitor si va doare-n cot de prezumtia de nevinovatie (mare castig al unei societati real democratice).
:D
Fara stima,
ki
ki
 

Re: despre jignire in general

Mesajde murfatlar » 11-Oct-2007, 17:14

metin cerchez scrie:citesc cu placere jignirile aduse si vreau sa vad pina unde puteti ajunge...referitor la faptul ca am ajuns deputat sigur nu s-a datorat voua...Sint nepotul actorului ,decedat, hamdi cerchez dar tatal meu afost infirm,handicaoat si va rog ca pe el si mama mea sa-i lasati sa se odihneasca in pace ...au fost oamaeni simpli mama avea 4 clase iar tata saracul a lucrat asa infirm pina a murit...am ramas orfan si am facut lic mircea c batrin din c-ta ,ase si drept fara ajutorul dvs am fost ziarist la primul ziar anticomunist baricad a impreuna cu regretatul eduard victor gugui ,am lucrat in pres etc ...tine de a lamuri citeva lucruri..nu mi-e rusine de nimic din trecutul meu iar ca orice om am si gresit ,poate...ca deputat am avut cele mai multe intrebari ,interpelari si intiative legislative intre 2000-2005..cele mai imp...locuinte pte tineri .salariu minim pe economie atunci 5 mil lei .stema pe drapelul romaniei si nu al turciei, ziuz omului bun in 16 decembrie,etc etc...in acest timp nu prea am vazut parlamentari romania sa se lupte ca mine ptr poporul riman dar asta e o alta poveste,,ce va opreste daca aveti valoare sa iesiti la otv..nu va convine persoana mea ptr ca poate fara falsa modestie am invatat mai mult ca dvs ,ok exista un buton ,prin care dati pe alt post...eu va respect parerila asa ca ar fi normal ca si dvs sa mi le respectai...am un principiu in viata ...fa rau celui care ti-a facut rau...eu ce rau v-am facut...nu toti putem sa avem aceleasi parei ...acest lucru se numeste civilizatie ,democratie ...va respect si sa ne vedem din nou la otv...faptul ca va uitaiti la mine ptr a ma jigni imi dovedeste ca in continuare incomodez mult si asta ma face fericit ...cu stima metin cerchezD-le Metin cunosc activitatea d-voastra ,va cunosc bine si va respect,lasati-i pe cei care nu cunosc adevarul.


stiti ce a deranjat? faptul ca vorbiti unii peste altii,nu aveti rabdare sa ascultati si pe ceilalti, nu parerea dv despre Cioaca deranjeaza.
valabil si ptr Petrica Gheorghe si Ion Spinu; nu vrem decit putina ordine si respect intre interlocutori.
murfatlar
Avatar utilizator
master
master
 
Mesaje: 674
Membru din: 21-Iul-2007, 19:14
Puncte de reputaţie: 0

Mesajde Vizitator » 11-Oct-2007, 17:39

Foarte elocvent.

POLITICA http://libertatea.ro/index.php?section= ... &sid=42408
Deputatul Metin Cerchez a scos pistolul pe strada

Deputatul de Constanta Metin Cerchez a amenintat cu arma si l-a agresat fizic, miercuri seara, pe soferul unui autocar. Motivul? Autovehiculul pe care acesta il conducea a lovit usor masina parlamentarului, parcata in fata teatrului din Constanta. Martorii incidentului, citati de Mediafax, sustin ca deputatul s-ar fi enervat, ar fi scos pistolul si l-ar fi lovit pe sofer in ceafa, dupa care i-ar fi dat mai multi pumni pana cand acesta a cazut. Deputatul neaga si afirma ca doar ar fi vrut sa arunce cu pistolul dupa sofer.


Si mai multa elocventa:
http://ziua.ro/display.php?id=140774&data=2004-03-04

Deputatul Metin Cerchez si prefectul Martin incalca legea
-- Proprietarii de drept a doua imobile, situate in plin centrul Constantei, incearca de mai bine de doi ani sa intre in posesia mostenirii * Una dintre cladiri este ocupata de doi fosti chiriasi, deputatul Metin Cerchez si firma SC Nety Tulcea, care refuza sa paraseasca imobilul, incalcand in acest fel legea


Decretul 52/1950 l-a lasat pe Dumitru Dimitriu, vice-consul onorific al Cehoslovaciei, fara proprietatile din Constanta. Sapte ani mai tarziu, batranul a murit, lasand celor doi copii, Stavro si Olga Iolanda, o mostenire pe care nu o puteau avea.

In baza legii 10/2001, privind retrocedarea imobilelor nationalizate, nepotul mostenitorilor, Alexandru Hanculov, a demarat actiunea de dobandire a proprietatilor - un imobil aflat pe bulevardul Tomis, numarul 58, si Hotelul Grand, cunoscut si sub numele de Victoria. Hanculov a inceput demersurile de obtinere a cladirii de pe Tomis, care era impartita in trei parti distincte, doua spatii comerciale si unul de locuit. Primaria Constanta decide, in 2003, restituirea proprietatii cu incetarea contractelor de inchiriere existente.

Parlamentarului Cerchez nu ii pasa de lege

Unul dintre chiriasi este deputatul Uniunii Democrate a Tatarilor Metin Cerchez, care luase spatiul in scopul desfasurarii activitatii de comert. El a cerut 50.000 de dolari ca sa paraseasca imobilul, desi legea prevedea incetarea contractelor de inchiriere fara acordarea de despagubiri si restituirea in natura a proprietatii. Mai mult, parlamentarul a subinchiriat spatiul unor agenti economici, care nu cunosteau situatia imobilului. In tot acest timp, proprietatea a fost intabulata in cartea funciara pe numele urmasilor lui Dimitriu, care au platit impozitul pentru perioada octombrie-decembrie 2003. Cu o zi inainte ca Alexandru Hanculov sa demareze actiunea de executare silita impotriva chiriasilor, Cerchez cere Prefecturii Constanta sa atace decizia primariei. Odata intrata in justitie, actiunea de evacuare a chiriasilor este blocata. Metin Cerchez se foloseste de influenta sa pentru a obtine amanari nejustificate ale proceselor, iar judecatorii se conformeaza. De curand, deputatul a depus o actiune de retentie a imobilului, el cerand 100 de milioane de lei pentru anumite "modificari" facute cladirii. Trebuie spus ca SC Naty Tulcea, firma care ocupa al doilea spatiu comercial refuza, de asemenea, sa paraseasca imobilul, urmand sa faca obiectul unei alte actiuni in justitie. O situatie asemanatoare este intalnita si in cadrul celui de al doilea imobil, Hotelul Grand (actual Victoria). Administratorul hotelului este SC Euxin SA, o firma infiintata dupa 1989, printr-o decizie a prefecturii. Euxin nu contesta proprietatea mostenitorilor, dar incearca sa amane la nesfarsit intrarea in posesie a acestora.Mai multa elocventa?????????

http://www.adevarul.ro/articole/deputat ... ovul/45073. Martorii oculari au vorbit despre reactia impulsiva a deputatului Cerchez, care si-a scos nervos pistolul, amenintand cu represalii. "Nu-i adevarat... Amandoua scandalurile au fost aranjate. Primul agresor m-a injurat de mama si eu sunt orfan. Mi-a zis, ma scuzati, "...'tu-ti muiutu ma-tii!". I-am zis sa nu ma mai injure de mama si m-a lovit cu bata la degetul mic si la cap. Eu, ce, trebuia sa stau, sa ma bata?

Am un Makarov de 9 mm, dar care-i problema?

Sunt membru in Comisia de siguranta nationala, in calitatea mea am dreptul sa-mi apar viata.

Vor sa-mi ia pistolul si sa ma omoare! Ma bat cu toti criminalii din PKK, ucigasi tocmiti sa ma impuste. Am cerut protectie peste tot, la SPP, la SRI, la CSAT. Eu am permis de portarma. Pistolul il port in toc, la brau".Pot sa continui,dar consider suficient.


Ce avem de invatat de la Metin Cerchez?
Cum se incalca legea.
[-X [-X [-X
Vizitator
 

Mesajde foxi » 11-Oct-2007, 19:52

Pai vedeti!cine poate oase roade!acest domn scoate pistolul pe strada etc. si e alesul natiunii.in schimb pilotul acela e criminal ca trage cu arma intr-un hot noaptea pe la 3.Atunci vin lupii moralisti la otv si urla la luna!!
nu incerca sa fii ce nu poti!
foxi
Avatar utilizator
geek
geek
 
Mesaje: 273
Membru din: 27-Sep-2007, 10:36
Puncte de reputaţie: 0

Mesajde ki » 11-Oct-2007, 20:04

foxi scrie:Pai vedeti!cine poate oase roade!acest domn scoate pistolul pe strada etc. si e alesul natiunii.in schimb pilotul acela e criminal ca trage cu arma intr-un hot noaptea pe la 3.Atunci vin lupii moralisti la otv si urla la luna!!


:respect:
ki
 

Mesajde murfatlar » 12-Oct-2007, 09:23

cu PKK-ul are drepatate ,adevarul este ca-i impulsiv.

amenintare cu pistolul s-a produs dar nici soferul nu a fost pre breaz iar in cazul imobilelor putea sa se stea si in cap Metin ;aici mafia justitiara-i de vina.
murfatlar
Avatar utilizator
master
master
 
Mesaje: 674
Membru din: 21-Iul-2007, 19:14
Puncte de reputaţie: 0

Mesajde dariana » 12-Oct-2007, 09:48

murfatlar scrie:cu PKK-ul are drepatate ,adevarul este ca-i impulsiv.

amenintare cu pistolul s-a produs dar nici soferul nu a fost pre breaz iar in cazul imobilelor putea sa se stea si in cap Metin ;aici mafia justitiara-i de vina.Singurul adevar este ca:
"NIMENI NU-I MAI PRESUS DE LEGE!"
dariana
Avatar utilizator
geek
geek
 
Mesaje: 118
Membru din: 14-Iul-2007, 21:54
Puncte de reputaţie: 0

Mesajde foxi » 12-Oct-2007, 09:56

Pentru mine problema este ca majoritatea alesilor nostrii sunt de o conditie f. indoielnica!in 17 ani daca analizam ce am realizat, ca si romani,ajungem la o comcluzie;NIMIC!
nu incerca sa fii ce nu poti!
foxi
Avatar utilizator
geek
geek
 
Mesaje: 273
Membru din: 27-Sep-2007, 10:36
Puncte de reputaţie: 0

Mesajde dariana » 12-Oct-2007, 10:08

foxi scrie:Pentru mine problema este ca majoritatea alesilor nostrii sunt de o conditie f. indoielnica!in 17 ani daca analizam ce am realizat, ca si romani,ajungem la o comcluzie;NIMIC!S-au realizat multe,dar s-au si eludat multe.
Am obtinut dreptul la exprimarea liberei opinii,avem legi si legi(problema este ca aceste legi sunt interpretabile si au fost concepute asa tocmai pentru a putea fi aplicate "dupa ureche"),am fost acceptati in Comunitatea Europeana(caci,din continentul Europa,eram deja parte),avem oferte de piata la anumite standarde s.a.
Dar avem si foarte multe "uscaturi".
Si acum, ar trebui sa-ti reamintesc proverbul:"padure fara uscaturi nu exista".
Personal,consider ca si "uscaturile" sunt bune.
Sunt bune pentru ca sunt un exemplu negativ pentru cei care au principii.
Pentru cei care au o anumita scara de valori.
dariana
Avatar utilizator
geek
geek
 
Mesaje: 118
Membru din: 14-Iul-2007, 21:54
Puncte de reputaţie: 0

Mesajde foxi » 12-Oct-2007, 10:16

dariana!de acord cu tine!problema se pune insa ca alesii acestia fac legislatia!aceasta legislatie este piedica in societatea noastra!in general au facut legi pt. a profita numai ei:(PENSII MARI,au ei,retrocedari au profitat ei in special,defrisari,vand ei!)exemplele pot continua!
nu incerca sa fii ce nu poti!
foxi
Avatar utilizator
geek
geek
 
Mesaje: 273
Membru din: 27-Sep-2007, 10:36
Puncte de reputaţie: 0

Mesajde dariana » 12-Oct-2007, 10:23

foxi scrie:dariana!de acord cu tine!problema se pune insa ca alesii acestia fac legislatia!aceasta legislatie este piedica in societatea noastra!in general au facut legi pt. a profita numai ei:(PENSII MARI,au ei,retrocedari au profitat ei in special,defrisari,vand ei!)exemplele pot continua!Sunt de acord.
Am vrut sa combat doar partea in care nu s-a facut nimic.
Inca mergem pe baza proverbului:"cine imparte,parte isi face".
dariana
Avatar utilizator
geek
geek
 
Mesaje: 118
Membru din: 14-Iul-2007, 21:54
Puncte de reputaţie: 0

Mesajde foxi » 12-Oct-2007, 10:29

La alegerile viitoare ar trebui pus accent pe intelectuali de valoare,DE ADEVARATA VALOARE,pentru ca avem!de ce ii ignoram?
nu incerca sa fii ce nu poti!
foxi
Avatar utilizator
geek
geek
 
Mesaje: 273
Membru din: 27-Sep-2007, 10:36
Puncte de reputaţie: 0

Mesajde dariana » 12-Oct-2007, 10:40

foxi scrie:La alegerile viitoare ar trebui pus accent pe intelectuali de valoare,DE ADEVARATA VALOARE,pentru ca avem!de ce ii ignoram?Problema este ca politica este privita ca oricare meserie.
Iar de aici rezulta si esecuri,ca in orice profesie.
Poate ca ar trebui sa ne gandim si la varianta: ca prestatia facuta de toti alesii neamului,din ultimii 17 ani,nu dmonstreaza decat faptul ca suntem un popor care trebuie condus din exterior.
Si atunci,ma intreb este posibil sa nu fim totusi de capul nostru?
Este posibil sa se faca politica la comanda?
Este posibil sa se joace,dupa cum se canta?
Toti promit.
Dar se pare ca se impiedica de "telefonul rosu". O-(
dariana
Avatar utilizator
geek
geek
 
Mesaje: 118
Membru din: 14-Iul-2007, 21:54
Puncte de reputaţie: 0

Mesajde Vizitator » 12-Oct-2007, 12:06

Politica o fac marile puteri!presedintele il stabilesc ele(VREM SAU NU ,ASTA-I)
Disciplina poporului ar trebui facuta de acesti alesi!
A disparut notiunea de patriotism(fara a spune vorbe mari,asta-i realitatea!)
Romanul a devenit indiferent la marile probleme,il intereseaza familia si existenta!
Vizitator
 

Mesajde foxi » 12-Oct-2007, 12:15

scuze nu m-am logat!
nu incerca sa fii ce nu poti!
foxi
Avatar utilizator
geek
geek
 
Mesaje: 273
Membru din: 27-Sep-2007, 10:36
Puncte de reputaţie: 0

Următorul
Forum Statistici

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 2 vizitatori

Opţiuni

Înapoi la ■ Politică

Reclame