Dan Diaconescu

Despre vedetele şi emisiunile televiziunii OTV

Moderatori: Amy, Diana22, karola

Mesajde Vizitator » 10-Sep-2008, 12:11

Domnule Dan Diaconescu sunteti mai uman, mai bun psiholog decit psihologii pe care ii invitati in emisiuni.
Vizitator

Reclame

invitati-o pe doamna Florea fara alti invitati

Mesajde Vizitator » 10-Sep-2008, 12:21

Invitati-o in emisiuni pe Doamna Florea
Vizitator

Mesajde sheila4u » 24-Oct-2008, 21:53

sper ca e focos
imi place mult chelia lui
sheila4u
n00b
n00b

Puncte de reputaţie: 0

Mesajde mesy10 » 26-Ian-2009, 01:15

OTV-ul e cea mai tare televiziune din Romania. Bravo DD.
mesy10
pro
pro

Mesajde lorena » 26-Ian-2009, 15:48

domnule Dan Diaonescu, chiar nu va dati seama ca va faceti de rasul lumii cu prezenta margaretei ciumac in emisiuni?
d-ati-l incolo de rating, va trebuie mai multa prestanta, asta daca mai aveti respect de sine............
lorena
geek
geek

Mesajde Diana22 » 27-Ian-2009, 00:09

ddd cand o sa tii cont si de parerile noastre?
Diana22
Moderator OTV
Moderator OTV

Mesajde Vizitator » 28-Ian-2009, 00:25

D-nule DD nu vedeti, cum va degradeaza postul de televiziune acesti doi analfabetii? deja nu mai este "suow " sa ajuns la TIGANIE !Este incredibil ce se poate VIZIONA pe postul d-voastra NECENZURAT.Vizionez emisiunile din Germania si am sperat ca intradevar este un post SERIOS cu emisiuni interesate,dar aduceti in studiou numai prosti, vulgari,oameni lipsiti de bun simt,prostituate si daca ati ajuta sa -i indrumati pe un drum bun dar nu se face altceva..se incurajeaza ANALFABETISMUL si VULGARITATEA.Eu va respect studile si pozitia... d-nule DD in schimb d-voasra NU va respectati .....PACAT!
Vizitator

Mesajde Diana22 » 29-Ian-2009, 20:47

Anonymous scrie:D-nule DD nu vedeti, cum va degradeaza postul de televiziune acesti doi analfabetii? deja nu mai este "suow " sa ajuns la TIGANIE !Este incredibil ce se poate VIZIONA pe postul d-voastra NECENZURAT.Vizionez emisiunile din Germania si am sperat ca intradevar este un post SERIOS cu emisiuni interesate,dar aduceti in studiou numai prosti, vulgari,oameni lipsiti de bun simt,prostituate si daca ati ajuta sa -i indrumati pe un drum bun dar nu se face altceva..se incurajeaza ANALFABETISMUL si VULGARITATEA.Eu va respect studile si pozitia... d-nule DD in schimb d-voasra NU va respectati .....PACAT!
da, corect
Diana22
Moderator OTV
Moderator OTV

Mesajde buna seara » 31-Ian-2009, 01:09

domnule DAN DIACONESCU as dori sa faceti un reportaj despre politia locala a orasului fetesti judetul ialomita.as dori sa vedeti faradelegile facute de oameni legi din orasul nostru.nu intervin pentru o violare de domiciliu sunt mituiti toti politisti sectiei daca doriti sa reclamati ceva la ei dupa ora 12 seara nu poti pt ca politia e inchisa ei dorm nu ai cu cine sa vorbesti.iar pe strada ei sunt cei care te agreseaza si iti vorbesc urat in loc sa vorbeasca frumos ei te injura si te invita sa te bati cu ei daca te tine.de exemplu in seara aceasta a avut loc o violare de domiciliu a unui prieten de al meu unde au fost si batuti.cand a fost anuntata politia a venit dupa o ora de la anuntul telefonic facut care ar fi trebuit sa intervina in cel mult 5 minute pentru ca distanta dintre politie si blocul respectiv nu este decat de 100 de metri.intrun municipiu acest lucru este inacceptabil.au venit au intrebat ce sa intamplat si dupa aceia au plecat foarte relaxati.fara sa faca ceva anume.pt ca cel ce a facut violul de domiciliu e prieten cu politistul care a intervenit an aceasta seara.va rog sa ma contactati si sa ma ajutati pt a face dreptate in acest oras.va voi lasa adresa mea de i-mail pt a ma putea contacta dnv. musarat_pervers@yahoo.com aceasta este adresa mea de i_mail.VA MULTUMESC MULT SI ASTEPT UN RASP DIN PARTEA DNV.
buna seara

super

Mesajde sehmed » 26-Feb-2009, 17:27

MIE CHIAR IMI PLACE CA OM ESTE SUPER ......sa FIE CAT MAI MULT IN TELEVIZIUNE ma simt bine cand vad ca nu mai sunt singura SI AM ATATIA PRIETENI.CAND SE VOR FACE ANGAJARI LA OTV SPER SA MA ANUNTE CINEVA AS DORI SA FAC PARTE DIN MAREA VOASTRA FAMILIE.VA PUP
sehmed
n00b
n00b

Mesajde Amy » 30-Mar-2009, 12:14

ok te asteptam
Amy
Moderator OTV
Moderator OTV

Re: super

Mesajde Diana22 » 30-Mar-2009, 13:02

sehmed scrie:MIE CHIAR IMI PLACE CA OM ESTE SUPER ......sa FIE CAT MAI MULT IN TELEVIZIUNE ma simt bine cand vad ca nu mai sunt singura SI AM ATATIA PRIETENI.CAND SE VOR FACE ANGAJARI LA OTV SPER SA MA ANUNTE CINEVA AS DORI SA FAC PARTE DIN MAREA VOASTRA FAMILIE.VA PUP
nu vrei sa faci parte din familia noastra fara a fi platita de otv?
Diana22
Moderator OTV
Moderator OTV

Mesajde Amy » 30-Mar-2009, 13:14

Poate isi doreste sa lucreze pt DD.Nu e nici o problema fiecare cu visul lui
Amy
Moderator OTV
Moderator OTV

Mesajde Diana22 » 30-Mar-2009, 18:02

a face parte din familie nu e totuna cu a fi platit,nu "iubeste otv"vrea doar sa lucreze in televiziune si i se pare ca aici are sanse
Diana22
Moderator OTV
Moderator OTV

Mesajde Amy » 30-Mar-2009, 18:32

Probabil ca la OTV nu iti trebui si studii pt a lucra te poti afirma oricum pt ca D.D are nevoie de audienta
Amy
Moderator OTV
Moderator OTV

Mesajde kamy_kam » 24-Apr-2009, 21:47

cunosc oameni fara studii dar care sunt extraordinar de inteligenti, chestiunea cu studiile este relativa mai ales la modul cum se obtin diplomele astazi in romania :?
Imagine
<b><font color="#990000"><blink><marquee>michael y love you for ever</marquee></blink></font></b>

http://otv-online.blogspot.com/
http://www.blogger.com/home
kamy_kam
Moderator telenovele
Moderator telenovele

Mesajde Amy » 28-Apr-2009, 18:25

Ai dreptate Kamy daca ai bani iti tragi o diploma si gata postul e al tau
Amy
Moderator OTV
Moderator OTV

Mesajde Diana22 » 28-Apr-2009, 21:14

depinde de post :D
iti garantez eu ca in sectorul privat nu se risca nimeni sa te angajeze numai pe baza diplomei fara a se asigura ca ai habar de ceva
Imagine
Diana22
Moderator OTV
Moderator OTV

Mesajde Amy » 29-Apr-2009, 00:35

Ba da daca ai sti citi sunt angajati si habar nu au si nu au nici o notiune despre ceea ce se intimpla acolo unde ei lucreaza e bucurestiul plin in firme ,banci de personal in general tinar care chiar nu stiu de ce se afla acolo
Amy
Moderator OTV
Moderator OTV

Mesajde sandokan » 24-Iun-2009, 22:14

emo-tionant , cutremura-tor , suspect de suspect

dddddddddddd -ul s-a culcat si cu pamela si cu magda si cu nikita , pana si cu lazarus ( el ) , ca de antoanela nu

rasufla nimic --inca
sandokan
guru
guru

Mesajde Diana22 » 25-Iun-2009, 06:57

Antoanela e o doamna,nu o baga in oala cu restul :D

aaa stai l-ai uitat pe Ogica,acum gasca e completa =))
Imagine
Diana22
Moderator OTV
Moderator OTV

Mesajde Diana22 » 25-Iun-2009, 08:05

Pamela, amor ghebos cu Dan Diaconescu?Marţi noaptea la emisiunea lui Lazarus de pe Kanad D, dansatoarea Pamela a recunocut că a avut o relaţie cu Dan Diaconescu de doi ani şi ceva.

Pamela a spus că Dan i-a dat bani, în jur de o mie de euro şi a ajutat-o când a fost sechestrată în Liban şi că i-a trimis bani să vină în ţară. De atunci au rămas împreună, iar OTV-istul îi spunea „Iubita mea, libaneza mea frumoasă”. Dan Diaconescu spune că nu a avut niciodată relaţii cu această femeie. Ba mai mult spune că cineva i-a recomandat-o să o lanseze şi că Luis Lazarus ar fi avut relaţii intime cu aceasta. Pentru ca totul să se lămurească, Pamela împreună cu echipa „Lazarus show”, a fost de acord să meargă la detectorul de minciuni.

Pamela îl mai acuză pe DD că a minţit-o pentru că nu i-a spus că stă cu mama copilului, ea ştiind că este un om liber. În replică Diaconescu s-a scuzat că în data când Pamela a spus că a fost ultima dată cu el, acesta nu era în ţară. Mai mult a atacat-o şi pe Nikita că i-a cerut bani pentru a avorta pentru că aceasta fusese părăsită de iubit şi nu avea cu ce să se întreţină. Aceasta a negat tot, spunând că îi declară război. Diaconescu îl mai acuză pe Lazarus că îşi bătea iubitele. „Pe Meme o bătea săptămânal”, a spus acesta. Şi acesta a fost primul episod. Va urma... (C.O)Imagine
Imagine
Diana22
Moderator OTV
Moderator OTV

Mesajde Diana22 » 25-Iun-2009, 08:08

DDne pare rau pentru tine dar ti s-a intors impotriva ta toata gasca de fufe ce le-ai primit prin studiou :(
Rusine Pamela,cine se aseamana se aduna.... la Lazarus la emisiune =)) =))
Imagine
Diana22
Moderator OTV
Moderator OTV

Mesajde murfatlar » 25-Iun-2009, 13:31

Ferian alias Pamela curvulita din nascare atit stie sa faca;maica-sa Marcela devoratoare de bani in special pe reteau arabi ,impatimita a jocurilor de noroc,in special bingo;in mediul falsitatii a fost crescuta.

sustinuta de patronul complexului Palm Beach din Mamaia(locul unde se desfasoara concursul Miss Plaja)consulul libanez nu face altceva decit sa desfasoare activitati artistice prin paturile oamenilor de afaceri arabi,romani etc.

ea a fost introdusa sageata de Lazarus pt a-i demola si desfiinta pe Magda,Ogica si altii care-i ocupase locul;nu mai avea spatiu de actiune pt a-l sapa pe Diaconescu pina al distruge.
Lazarus infatuatul cu dereglari psihice este un oportunist fara margini,fara bun simt,fara recunostiinta si respect;este sec! nu are pic de sentimente.
alterat cum este nu va avea parte decit de necazuri,efectiv provocate de el.
murfatlar
master
master

Mesajde ogre » 10-Iul-2009, 07:34

[:-P buna ziua dn dan diaconescu
ogre
n00b
n00b

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Vedete & Emisiuni