Moderatori: Katutza, Paulici, bb_girl, cristian1
gogutza scrie:dap ma uit...laboratorul lui dexter,powerpuff girls...timon si pumba...si mai sunt da' nu mi le amintesc acuma cool
mitza scrie:pai ma uit ca nu am la ce sa ma uit razz razz razz
kris_s scrie:mitza scrie:pai ma uit ca nu am la ce sa ma uit razz razz razz
Eh. razz Pe naiba. lol Te uiti pentru ca`ti plac. lol By the way, cand e varu` aici ma uit si eu ca n`am ce face. lol Mi`e lene sa ma mut la celalalt tv. razz
Sylver Cheetah 53 scrie:kris_s scrie:mitza scrie:pai ma uit ca nu am la ce sa ma uit razz razz razz
Eh. razz Pe naiba. lol Te uiti pentru ca`ti plac. lol By the way, cand e varu` aici ma uit si eu ca n`am ce face. lol Mi`e lene sa ma mut la celalalt tv. razz
Ce bine că te mai uiţi şi tu .
mitza scrie:Sylver Cheetah 53 scrie:kris_s scrie:mitza scrie:pai ma uit ca nu am la ce sa ma uit razz razz razz
leneaaa e grea kris razz
Sylver Cheetah 53 scrie:mitza scrie:Sylver Cheetah 53 scrie:kris_s scrie:mitza scrie:pai ma uit ca nu am la ce sa ma uit razz razz razz
leneaaa e grea kris razz
Nu e grea , e chiar uşoară .
Xtrm_Dj_Gh0st scrie:tom si jerry .... bugs bunny... sylvester & tweety si timon & pumba .. akuna matata ! akuna matataakuna matata
Sylver Cheetah 53 scrie:Xtrm_Dj_Gh0st scrie:tom si jerry .... bugs bunny... sylvester & tweety si timon & pumba .. akuna matata ! akuna matataakuna matata
De unde era asta cu akuna matata, că nu mai reţin?
Xtrm_Dj_Gh0st scrie:Sylver Cheetah 53 scrie:Xtrm_Dj_Gh0st scrie:tom si jerry .... bugs bunny... sylvester & tweety si timon & pumba .. akuna matata ! akuna matataakuna matata
lol.. pumba pumba dragul meu porc.. cum sa iti explic... akuna matata.. e vocea ... prieteniei.. nu mai stii legea junglei? lol lol lol lol
Sylver Cheetah 53 scrie:Xtrm_Dj_Gh0st scrie:Sylver Cheetah 53 scrie:Xtrm_Dj_Gh0st scrie:tom si jerry .... bugs bunny... sylvester & tweety si timon & pumba .. akuna matata ! akuna matataakuna matata
lol.. pumba pumba dragul meu porc.. cum sa iti explic... akuna matata.. e vocea ... prieteniei.. nu mai stii legea junglei? lol lol lol lol
Îmi amintesc vag.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 14 vizitatori