Moderatori: Katutza, cristian1, Paulici, bb_girl
NightCrawler scrie:Priofitand de faptul ca saptamana trecut am reusit sa formatez partitia D: si astfel, sa mai eliberez vreo 17 GB din spatiul ocupat, am dat iama pe www.filelist.ro si www.bittorrents.ro si m-am aprovizionat cu ceva filme bune.
Si pentru ca tot n-am mai scris p`aci de multa vreme, ia sa incep sa zic ce vazui.
- Reign Over Me - un film de drama dar cu o interpretare exceptionala din partea lui Adam Sandler... dar si o poveste foarte buna.
- Sex Drive
- High School Musical (toata seria) - seria asta chiar m-a impresionat. Cred ca am sa le revad zilele astea.
- Twilight
- Role Models
- Max Payne
- Jeff Dunham's Very Special Christmas - era 5 dimineata cand ma uitam la el si credeti-ma ca radeam de unul singur de nu mai puteam.
Katutza scrie::-? Eu am vazut numeni filme tampite zilele astea.
Disaster Movie .. mare procarie. Copie nereusita a seriei "Scary Movie" se vrea. (Parodie dupa diverse filme aparute recent like Juno, High school musical, Alvin and the Chipmunks etc.)
si ..
The Bunny House .. un fel de copie nereusita a filmului "Sydney White" .. ma rog, oricum mai bun decat Disaster Movie, baietii ar trebui sa se uite la el ca sunt o gramada de tipe bune in el . (E cu o tipa care este data afara din Resedinta Playboy si ajunge sa le ajute pe 7 tipe dintr-o fratie sa stranga 30 de simpatizante pentru a nu fi date afara din casa in care stau )
Katutza scrie:Am vazut mai devreme License to Wed pe Hbo si acum ma uit la Nancy Drew, tot acolo
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 6 vizitatori