Moderatori: Katutza, cristian1, Paulici, bb_girl
Paulici scrie:Am revazut acum 2 zile "House of wax". Imi place la nebunie filmul asta mai ales ca e cu Chad Micheal Murray.
Sylver Cheetah 53 scrie:NightCrawler scrie:Hmm...... The Abbys, ala da SF bun... l-ai vazut?
Dacă ăla e SF bun, eu mi-s papa de la Roma.
NightCrawler scrie:Sylver Cheetah 53 scrie:NightCrawler scrie:Hmm...... The Abbys, ala da SF bun... l-ai vazut?
Clar, esti gay... numa` invers le spui... Ala e filmu` care a cam revolutionat tot ce tine de "3D" in ziua de azi. A avut o distributie de exceptie, cu un Ed Harris in zile mari si un James Cameron plin de idei noi da` nu "sofisticate"... hai ma, da-o dreaq de treaba. Daca "The Abbys" nu-i film bun, io jur ca ma las de uitat la televizor.
bb_girl scrie:Miss Agent Secret
Sylver Cheetah 53 scrie:NightCrawler scrie:Sylver Cheetah 53 scrie:NightCrawler scrie:Hmm...... The Abbys, ala da SF bun... l-ai vazut?
Clar, esti gay... numa` invers le spui... Ala e filmu` care a cam revolutionat tot ce tine de "3D" in ziua de azi. A avut o distributie de exceptie, cu un Ed Harris in zile mari si un James Cameron plin de idei noi da` nu "sofisticate"... hai ma, da-o dreaq de treaba. Daca "The Abbys" nu-i film bun, io jur ca ma las de uitat la televizor.
Îi cel mai bun film al tuturor timpurilor, păcat că adorm mereu la el.![]()
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 5 vizitatori