Cristiano Ronaldo...

Moderatori: cristian1, Sylver
the godfather scrie:Ma lasati cu Messi si Cristiano Ronaldo?In fiecare an va schimbati jucatorul favorit in functie de echipa care e pe val in anul respectivJucatorul meu favorit a fost mereu David Beckham
greuceanuuu scrie:Sper ca ati urmarit aseara partida Tottenham - Inter , nu ati avut cum sa nu-l remarcati pe jucatorul meu favorit. Le-a facut mucii cravata, la toata defensiva.
Gareth Bale
the godfather scrie:La ce meciuri te-ai mai uitat de atunci?Ce jucatori favoriti mai ai? Cum il vezi pe cate unu ca face un super-meci gata e jucatorul tau favorit sau cum ii alegi?
greuceanuuu scrie:the godfather scrie:La ce meciuri te-ai mai uitat de atunci?Ce jucatori favoriti mai ai? Cum il vezi pe cate unu ca face un super-meci gata e jucatorul tau favorit sau cum ii alegi?
Daca ai fii mai atent,ai observa ca am lasat mesajul cu jucatorul preferat inainte cu cateva zile sa se joace meciul, si sa apara la tv ca mare jucator . Il stiu pe Bale de 2 ani de zile,de jumate de an e jucatorul meu preferat,am urmarit toate meciurile lui Tottenham din sezonul trecut. "YIDOO".
Iar raspunsul la intrebarea cum ii aleg, este unul foarte simplu, dupa valoare.
Ce inseamna valoare?Gareth Bale ; jucator de viteza pe forta (foarte bataios), tehnica (stie cu gaina), se pregateste foarte bine are o conditie fizica excelenta alearga si in ultimul minut ca la inceput, control al balonului in regim de viteza si pe spatii reduse.Loveste mingea cu piciorul stang din orice pozitie.
the godfather scrie:Sylver scrie:Cine e Florin Gardos?
Fundasul Stelei adus de la Chiajna
l1den scrie:the godfather scrie:Sylver scrie:Cine e Florin Gardos?
Fundasul Stelei adus de la Chiajna
Îmi pot imagina cât de bun este, dacă este de la Chiajna![]()
l1den scrie:1. Ceahlăul Piatra Neamţ 35
2. Săgeata Năvodari 34
3. Concordia Chiajna 31
4. FC Botoşani 25
5. Viitorul Constanţa 24
6. Dunărea Galaţi 22
7. Astra II Giurgiu 22
8. FC Farul Constanţa 20
9. Gloria Buzău 18
10. Delta Tulcea 18
11. CS Otopeni 18
12. FC Snagov 17
13. Juventus Bucureşti 14
14. Steaua II 14
15. Dinamo II Bucureşti 14
16. CF Brăila 4
Chear dacă este pe locul 3, tot nu am o părere bună despre echipă şi nici despre Gardoş!
Steaua este de Champions League şi cumpără jucători de liga a doua?
Dacă Steaua vrea să cumpere un jucător înseamnă că este bun?!
Opaa... Am uitat că Becali este regele în românia şi face ce vrea cu banii.
Peste tot Becali şi transferurile făcute de el!
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 7 vizitatori