Moderatori: cristian1, Sylver
Sylver Cheetah 53 scrie:Xtrm_Dj_Gh0st scrie:din romania Steaua si din lume Hsv
PSV Eindhoven ?
Xtrm_Dj_Gh0st scrie:Sylver Cheetah 53 scrie:Xtrm_Dj_Gh0st scrie:din romania Steaua si din lume Hsv
PSV Eindhoven ?
nu mah Hamburg Sv
kris_s scrie:Xtrm_Dj_Gh0st scrie:Sylver Cheetah 53 scrie:Xtrm_Dj_Gh0st scrie:din romania Steaua si din lume Hsv
PSV Eindhoven ?
nu mah Hamburg Sv
Parca vorbiti in chineza. lol Neah ... si chineza e mai usoara. lol
Xtrm_Dj_Gh0st scrie:kris_s scrie:Xtrm_Dj_Gh0st scrie:Sylver Cheetah 53 scrie:Xtrm_Dj_Gh0st scrie:din romania Steaua si din lume Hsv
PSV Eindhoven ?
nu mah Hamburg Sv
haoleu... ce`oi zâs... nice eu nu intelege.. da eu mute fushte..... bazaie careva?:D
mitza scrie:Xtrm_Dj_Gh0st scrie:kris_s scrie:Xtrm_Dj_Gh0st scrie:Sylver Cheetah 53 scrie:Xtrm_Dj_Gh0st scrie:din romania Steaua si din lume Hsv
PSV Eindhoven ?
nu mah Hamburg Sv
haoleu... ce`oi zâs... nice eu nu intelege.. da eu mute fushte..... bazaie careva?:D
vorbeste frumos evil
Sylver Cheetah 53 scrie:mitza scrie:Xtrm_Dj_Gh0st scrie:kris_s scrie:Xtrm_Dj_Gh0st scrie:Sylver Cheetah 53 scrie:Xtrm_Dj_Gh0st scrie:din romania Steaua si din lume Hsv
PSV Eindhoven ?
nu mah Hamburg Sv
vorbeste frumos evil
Nu cred că a zis ceva urît ... Adică nici nuş' , că nu prea înţeleg , dar ştiu că nu îi stă în fire .
ma alatur si eu...dinamo pana la moarteSylver Cheetah 53 scrie:Nacaz scrie:O iubire ros-alba
Pentru campiona noastra
O iubi si o stimam,
Spre victorie o purtam...FORZAAAAAAAA DINAMOOO
Bine că nu sînt singurul dinamovist .
tiberyu scrie:ma alatur si eu...dinamo pana la moarteSylver Cheetah 53 scrie:Nacaz scrie:O iubire ros-alba
Pentru campiona noastra
O iubi si o stimam,
Sylver Cheetah 53 scrie:tiberyu scrie:ma alatur si eu...dinamo pana la moarteSylver Cheetah 53 scrie:Nacaz scrie:O iubire ros-alba
Pentru campiona noastra
O iubi si o stimam,
Şi dincolo de ea, vorba imnului.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 12 vizitatori