Regulament de organizare şi funcţionare

Moderator: l1deNN

Regulament de organizare şi funcţionare

Mesajde l1deNN » 8-Apr-2011, 19:24

1.Prezentul regulament se referă doar la persoanele care se înscriu, în conformitate cu normele acestuia, în competiţie şi desfăşoară activitatea conform programului stabilit de administratori.
2.Are dreptul să se înscrie orice persoană care a împlinit vîrsta de 13 ani, are cunoştinţe tehnice elementare de fotbal şi de disciplină a sportului în genere, deţine un calculator dotat la nivelul exigenţelor jocului şi doreşte să-şi descopere valenţe ale valorii sale.
3.Administratorii pot respinge înscrierea persoanelor asupra cărora există suspiciuni întemeiate că nu vor respecta spiritul de fair-play al turneului.
4.Înainte de intrarea în joc, ambii jucători trebuie să închidă toate programele (inclusiv Yahoo! Messenger), firewall şi anti-virus, pentru o conexiune mai bună.
5.Meciurile se vor juca tur-retur, cu excepţia finalei.
6.Se va comunica prin intermediul programului Yahoo! Messenger.
7.La stabilirea clasamentului final, după desfăşurarea tuturor meciurilor, se vor aplica urmatoarele criterii de departajare:
a)Numărul total de puncte
b)Rezultatele meciurilor directe
c)Golaverajul
8.În cazul meciurilor din play-off, se vor juca prelungiri iar apoi se vor executa penalty-uri. Golurile marcate în deplasare nu vor valora mai mult, acesta nu este un criteriu. Dacă meciurile s-au terminat la egalitate, se va intra in prelungiri, iar dacă ambii jucatori au cîştigat cîte un meci, la aceeaşi diferenţă de scor, se va mai juca un al treilea meci, în care durata unei reprize va fi de 2 minute.
9.În cazul întreruperii unui meci din cauza unei conexiuni slabe (ori a altor factori externi), se va ţine cont de minutele jucate şi de scorul înregistrat pînă în acel moment. Meciul se va relua de la minutul şi scorul înregistrat pînă în momentul întreruperii meciului. Dupa însumarea celor 90 de minute, scorul se va cumula şi se va determina rezultatul final al partidei.
10.Cei care nu îşi joacă meciurile, vor pierde cu 3-0. 3 etape nejucate duc la excludere.
11.Jucătorii retraşi sau eliminaţi vor fi înlocuiţi, fără a mai avea dreptul să participe la următoarea ediţie. Rezultatele înregistrate pînă în acel moment vor rămîne valabile.
12.Setările jocului:
Durata: 5 minute
Stadion: Classic
13.Respectarea prezentului regulament este obligatorie. Invocarea necunoaşterii lui, nu absolvă de vină şi, în consecinţă, de aplicarea sancţiunilor pe niciun jucator.
14.Deciziile de orice natură ce privesc activitatea, organizarea şi buna desfăşurare a campionatului, nu pot fi luate decat prin hotararea administratorilor.

l1deNN
Cică-i banat
Cică-i banat
 
Mesaje: 4737
Membru din: 3-Aug-2010, 15:04
Localitate: Cu soacră-ta!
Nume real: Pătricuţ.
Puncte de reputaţie: 0

Reclame

Răspuns rapid


Această întrebare este o metodă de a preveni trimiterile automate de către boţii de spam.
   
Ascunde Răspuns rapid

Înapoi la HaxBall

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 2 vizitatori

  • Reclame