Moderator: cmzo
NightCrawler scrie:Ala e un TT modificat, nu? Pentru ca nu are cum sa fie R8... e mai masiv ala.
bb_girl scrie:Am spus ca am auzit ca masinile ford nu sunt cele mai grozave. Si florin a zis ca a cutreierat tara intr-un ford si n-a avut deloc probleme. Dar eu nu ma refeream la faptul ca daca mergi cu un ford, neaparat trebuie sa patesti ceva. N-am zis ca fiecare Ford se strica dupa un drum lung. Repet: am zis ca ''am auzit ca masinile ford nu sunt cele mai grozave''. Probabil cel care mi-a zis se referea la faptul ca nu sunt prea grozave in comparatie cu VW, Mercedes sau BMW.
NightCrawler scrie:N-ai aberat... numa` ca ai facut o comparatie cu masini si marci dintr-o cu totul alta clasa... Mercedes si BMW is din clasa premium, iar VW bate la portile ei... ca sa poti sa faci o comparatie intre Ford si alta marca, compara si tu Peugeot, Renault, etc, etc.
florin scrie:don'soara atunci cand am spus ca n'am avut probleme,mai toata lumea a inteles ca n'am avut probleme la masina d.p.d.v. tehnic . daca nu,inseamna ca m-am exprimat eu gresit.
bb_girl scrie:florin scrie:don'soara atunci cand am spus ca n'am avut probleme,mai toata lumea a inteles ca n'am avut probleme la masina d.p.d.v. tehnic . daca nu,inseamna ca m-am exprimat eu gresit.
si eu tot la aia ma refeream, ember![]()
si nu-mi mai zi ''don'soara'' ca-mi ies din minti
florin scrie:peugeot 206---ford focus hatchback---golf IV.... astea nu se pot compara intre ele... nu tin de aceasi clasa,segment....
corecteaza-ma daca gresesc
NightCrawler scrie:Cat despre conceptu' de mai sus... prefateaza vreo linie de design pe care Audi intentioneaza s-o foloseasca pentru modelele viitoare?
Sylver Cheetah 53 scrie:Păi doar nu crezi că au desenat-o degeaba.![]()
bb_girl scrie:E Jetta. Imi place si Noul PassatNumai ca nu-i stiu NUMELE EXACT, ca pe gugăl nu apare mai nimic cand scriu noul...
De fapt, cred ca dupa EOS, Noul passat imi place cel mai tare. Jur ca ma opresc pe strada cand vad vre-unul
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 1 vizitator