Moderator: cmzo
Sylver scrie:Ce-s cu vechiturile astea? Bleah!
Rives scrie:Sylver scrie:Ce-s cu vechiturile astea? Bleah!
Trebuie să înveţi să apreciezi lucrurile clasice. Preferi un vin din 2010 sau unul din 1982?
hordy scrie:O fi un vin din '82 mai bun decât altul din 2010 la cum se poate şi invers. Că veni vorba de maşini toată ziua voi prefera una din 2010 în defavoarea uneia din '82. Sunt e drept maşini mult mai vechi care primesc valoare sentimentală cu trecerea anilor însă NU VOR FI mai bune decât una de generaţia asta. Vor avea valoare dar nu vor fi maşine cu care să te plimbi să faci faci excursii etc. etc. etc.
Rives scrie:Trebuie să înveţi să apreciezi lucrurile clasice. Preferi un vin din 2010 sau unul din 1982?Sylver scrie:Ce-s cu vechiturile astea? Bleah!
Sylver scrie:Rives scrie:Trebuie să înveţi să apreciezi lucrurile clasice. Preferi un vin din 2010 sau unul din 1982?Sylver scrie:Ce-s cu vechiturile astea? Bleah!
Tu ce preferi. Un calculator din 2010 sau unu' din '82?
Sylver scrie:Rives scrie:Trebuie să înveţi să apreciezi lucrurile clasice. Preferi un vin din 2010 sau unul din 1982?Sylver scrie:Ce-s cu vechiturile astea? Bleah!
Sylver scrie:E ca şi cum un intelectual ia o manea de cea mai joasă speţă şi o declară "muzică cultă". Apoi se vor trezi toţi rahaţii în ploaie să spună că ei nu ascultă manele, doar muzica aia "cultă", recomandată de 'telectualu' lu' Peşte.
Sylver scrie:Asta e ca şi cum mă apuc să mănînc fasole cu beţigaşe chinezeşti. Doar n-o să mănînc cu mîinile, nu?
Rives scrie:Sylver scrie:Rives scrie:Trebuie să înveţi să apreciezi lucrurile clasice. Preferi un vin din 2010 sau unul din 1982?Sylver scrie:Ce-s cu vechiturile astea? Bleah!
Şi scopul acestei comparaţii este...?
Eu ţi-am demonstrat că unele lucruri sunt clasice. Asta nu înseamnă că sunt mai utile decât cele noi. Sunt de colecţie, aşa cum a subliniat NightCrawler.
Sylver scrie:Pe tine nu te bag în seamă. Nu meriţi.Rives scrie:Sylver scrie:Rives scrie:Trebuie să înveţi să apreciezi lucrurile clasice. Preferi un vin din 2010 sau unul din 1982?Sylver scrie:Ce-s cu vechiturile astea? Bleah!
Şi scopul acestei comparaţii este...?
Eu ţi-am demonstrat că unele lucruri sunt clasice. Asta nu înseamnă că sunt mai utile decât cele noi. Sunt de colecţie, aşa cum a subliniat NightCrawler.
Mi-ai demonstrat o p..a. Un calculator din 82' nu poate fi piesă de colecţie?
Katutza scrie:=P~![]()
Vitzi, imi cumperi una?
Rives scrie:Să te scutesc de-o revelaţie cruntă: eşti mai idiot decât îţi imaginezi. Mai citeşte o dată ce-am scris eu şi ce-ai scris tu şi dă-ţi două palme.
Sylver scrie:Tu să taci, că eşti mic deocamdată.![]()
Adeline nici nu ştii/ Cît de mic poţi să fii.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 1 vizitator