Pagina 1 din 1

SONDAJ

MesajScris: 1-Apr-2011, 15:13
de rzvconnect
Colegului nostru pe care toate lumea il stie "prossper" i-a venit o idee,cum ar fii,sa facem Liga 1-Divizia A-Esalonul I,sau cum il stiti.A-ti fii deacord sa instalati patch-ul cu Liga I ?
*Mentionez ca instalarea acestui patch nu afecteaza modul de joc cu alti useri,deci va merge incontinuare ca si pana acum!
Va rog sa votati!

MesajScris: 1-Apr-2011, 16:12
de marius_fitzosu57
ar fi o idee buna eu o sustin ;)

MesajScris: 1-Apr-2011, 19:05
de Meme86
Acum copiem toate campionatele ? Nu e ok, mai ales ca patchul este foarte prost ... la subiectu '" anunturi "" am explicat de ce...
Si asa campionatul asta dureaza aproape 1 luna in varianta asta...asa o sa dureze 3 luni. 3-4 insi prind echipe bune iar restul....nu o sa mai aiba pt ce sa joace....si se va sta dupa ei...

MesajScris: 1-Apr-2011, 19:29
de Vizitator
Intr-adevar, are si Meme dreptate, dar doar partial, patch-ul este prost realizat in ceea ce priveste overall-ul jucatorilor, sunt de acord cu el aici...in schimb nu sunt de acord cu el ca sunt 3-4 echipe bune, eu as zice ca sunt cam egale toate [-X Iar in ceea ce priveste durata campionatului, aici e vorba de administrare, ma ofer sa ma ocup eu de el daca este si va fi termen...adica o sa se joace o etapa (tur-retur) la 2 zile, deci campionatul se va finaliza exact in 34 zile adica ceva mai mult de o luna...ceea ce nu e mult :roll: Acum tre sa fie si jucatorii seriosi sa isi joace meciurile la timp :roll:

MesajScris: 1-Apr-2011, 21:23
de rzvconnect
Va rog sa va logati inainte de a posta,ca sa stim si noi cu cine vorbim.
Meme de acum in colo cat ma ocup de campionatul 1v1 nu va dura mai mult de 10-11 zile.Sa faci calculul te rog;)
Si campionatul 2v2 la fel nu va mai dura asa mult.
Oricum aceasta a fost un sondaj cu ideea lui prossper asa ca batetil pe el B-( B-( ,glumeam. :tongue:

MesajScris: 4-Apr-2011, 01:10
de geppettto
yo zic ca suna bine..n-ar fi o idee rea..si sa stiti ca nu sunt asa mari diuferente intre echipele "mari" si cele "mici"..sunt cam toate la fel..adik ai putea juca de la egal la egal cu o echipa "mare"..ca nu sunt chiar asa stralucite de cele mai mici..
deci daa ar fi super,un DA de la mine :)]-

MesajScris: 4-Apr-2011, 16:04
de florin7
Nu e o ideie stralucita dar merge sa incercam :P